1. HABERLER

  2. CHP'lilerin İtirazı Halk Ekmek'i Kurtardı
Bozkuş Halı ve Kilim Sergisi AÇTI..

Bozkuş Halı ve Kilim Sergisi AÇTI..

Namık Kemal Kültür Evi'nde yürütülen halı ve kilim kurslarında dokunan halı ve kilimler ilgi gördü.

A+A-
Namık Kemal Kültür Evi'nde yürütülen halı ve kilim kurslarında dokunan halı ve kilimler ilgi gördü.
Karslı Girişimci Kadınlar Derneği, İŞKUR ve Kars Belediye Başkanlığı’nın işbirliğiyle yürütülen halı ve kilim kurslarına katılan kursiyerlerin açtığı sergi beğeni kazandı.
Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, Namık Kemal Kültür Evi’nde açılan halı ve kilim sergisini gezdi. Başkan Bozkuş; “Kars’a has halı ve kilimlerin yapılması için kursiyerlere destek olacağız. Kars’ın kültürünün bir parçası olan halı ve kilimlerimiz bu şekilde üretilerek daha fazla kitlelere ulaştırılmalıdır. Buram buram Anadolu kokan bu sergide emeği geçenleri kutluyorum” dedi.
Karslı Girişimci Kadınlar Derneği, İŞKUR ve Kars Belediyesinin işbirliğiyle yürüttüğü Kars Halısı ve Kilimi Kursları’na yoğun ilgi olduğu kaydedildi.
Haberin Devamı..

ESNAF ZİYARETİ
Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş ve beraberindeki çalışanları kaldırım çalışmalarının başlayacağını dile getirerek ziyaret esnafları kendilerine yardımcı olmaları konusunda uyardı.

Bozkuş, esnafı tek tek ziyaret ederek, çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Başkan Bozkuş, alt yapı çalışmalarının tamamlanmasından sonra kaldırımların yapılacağını söyledi.


Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, “Kaldırımlar yayalar için yapılıyor. Ama ilimizde genelde esnaflarımız kaldırımları işgal ediyor. Yayalarımız caddelerden geçmek zorunda kalıyor. Esnaflarımızı geziyoruz. Kaldırımların yapılacağı ve kaldırımlar çalışmaları tamamlandıktan sonra bu tür şeylere izin vermeyeceğimizi anlatıyorum. Şehircilik anlamında güzel şeyler yapmaya çalışıyoruz. Bildiğiniz gibi şehrin muhtelif yerlerinde alt yapı çalışmaları devam ediyor. Alt yapı çalışmaları tamamlanan bölgeler hemen peşinden asfaltlanacak. Kars’ı çağdaş yaşanılabilir bir şehir yapacağız. Bu çalışmalarımıza Karslılarında destek olmasını bekliyorum” dedi.

VATANDAŞLAR İLE ÇAY KEYFİ

Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, vatandaşlar ile birlikte közde çay içerek sohbet etti.


Kasaplar mevkiinde bulunan közde çay ocakların bulunduğu yerde vatandaşlarla bir araya gelen Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, közde demlenen çaydan yudumlarken, vatandaşların sorunlarını dinledi.

POLİS KORUMASI
Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş’un “Polis” koruması ile esnaf ziyaretinin dikkat çektiği, korunma gerekçesinin  ne olduğunun merak edildiği gözlerden kaçmadı.



HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
1 Yorum