Boşkuş Çalışmalarını DEĞERLENDİRDİ

Boşkuş Çalışmalarını DEĞERLENDİRDİ

Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, muhtarlar ve Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileriyle bir araya gelerek çalışmalarını değerlendirdi.

A+A-

Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, muhtarlar ve Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileriyle bir araya gelerek çalışmalarını değerlendirdi.

Bozkuş, bir otelde düzenlendiği toplantıda, 2009 yılında başladığı görevinde ilk olarak hizmetlerin fizibilitesini çıkarmaya başladıklarını, öncelikli olarak belediye çalışanlarının 6 aylık birikmiş maaşlarını, 7-8 yıllık ikramiye ve özlük haklarını İller Bankası'ndan kredi alarak ödediklerini ifade etti.

Halk Ekmek Fabrikası'nın bakım ve onarımını yaparak hijyenik ekmek ürettiklerini belirten Bozkuş, şunları kaydetti:

"Sağlıklı ortamda üretilmeyen ekmeklerin, halkımıza yakışmadığını düşünerek kaliteyi ucuza sunmak için otomatik makinelerle hijyenik koşullarda üretiminin yapılması, maliyetine satışlarla rekabet dolaylı olarak sübvansiyon ve regülasyon ortamı oluşturarak halkın birinci derecede ihtiyacı olan ekmek fiyatlarının dengede tutulmasını sağladık. Mezbahada sağlıksız koşullarda ve sağlıksız ortamlarda kesilen, büyük ve küçükbaş hayvanların, yapılan çalışmalar ve monoray sistemiyle modern anlamda hijyenik İslami koşullara uygun ve seri bir şekilde kesiminin yapılmasını sağladık."

Su ihtiyacını da karşıladıklarını ifade eden Bozkuş, maliyeti 12 milyon liraya mal olan içme suyu arıtma tesisini 20 Aralık 2012'de teslim aldıklarını ifade etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.