1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Müzik Grubuna 'PKK' Operasyonu
Bitlisli Doktor Ambulans BAĞIŞLADI

Bitlisli Doktor Ambulans BAĞIŞLADI

Bitlisli doktor, Prof. Dr. Mustafa Küfrevi, Sarıkamış Devlet Hastanesine tam donanımlı bir ambulans bağışladı.

A+A-

Bitlisli doktor, Prof. Dr. Mustafa Küfrevi, Sarıkamış Devlet Hastanesine tam donanımlı bir ambulans bağışladı.

Sarıkamış Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş, Belediye Başkanı İlhan Özbilen, Devlet Hastanesi Başhekimi İsa Kaya, hayırsever işadamı Prof. Dr. Mustafa Küfrevi'yi temsilen Kemal Alkan ve kamu kurum çalışanlarının katıldığı törende; Kaymakam Ermiş,  yaptığı konuşmada, son on yıl içerisinde sağlık alanında önemli gelişmelerin kaydedildiğini belirterek, buna yalnızca devlet olarak değil, duyarlı işadamları ve hayırsever vatandaşların da büyük katkı sağlandığını söyledi.

Bitlis'te ikamet eden Prof. Dr. Mustafa Küfrevi'nin de Sarıkamış'a 2012 model ambulans bağışladığını ifade eden Ermiş, "Kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Sarıkamış büyük bir ilçe. Doğu Anadolu'da yüksek rakımlı bir ilçemiz. 80 kilometre uzaklığa yayılan 55 köyümüz mevcut" dedi.

Sağlık alanında önemli bir ihtiyaçlarının giderildiğini vurgulayan Ermiş, şunları kaydetti: "Tabii daha çok trafik kazalarında ve ulaşım mesafesinin fazla olmasından dolayı böyle bir ambulansa ihtiyacımız vardı. Yeni bir ambulansın ilçemize hibe edilmesi bizim için çok önemli. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Bu bağlamda kendilerine ulaştırılmak üzere burada aracı olan vatandaşımız Kemal Alkan'a huzurlarınızda plaket takdim ediyoruz."

Kaymakam Ermiş, bağışlanan ambulansla birlikte biri paletli toplam 4 ambulansın, vatandaşlara daha hızlı ve daha verimli hizmet vereceğini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.