1. HABERLER

  2. Kırmızı TR'li Plakalara İşlem
Bisikletçiler Kars'a ULAŞTI

Bisikletçiler Kars'a ULAŞTI

Sarıkamış Şehitleri'ni anmak için İstanbul'dan Kars'ın Sarıkamış ilçesine bisiklet turu düzenleyen 10 sporcu, Kars a ulaştı.

A+A-
Sarıkamış Şehitleri'ni anmak için İstanbul'dan Kars'ın Sarıkamış ilçesine bisiklet turu düzenleyen 10 sporcu, Kars'a ulaştı.
İstanbul Bisiklet İl Temsilciliği'nin Üsküdar, Pendik, Beykoz ve Esenler ilçe belediyeleriyle ortaklaşa organize ettiği "Sarıkamış Şehitleri'ni Anma Bisiklet Turu" için yola çıkan ve 12 ilden sonra Ardahan'dan Kars'a giriş yapan 10 sporcu kente geldi. Bu akşam Kars'ta kalacak olan sporcuların yarın sabah Sarıkamış'a geçeceği ve İstanbul'dan getirdikleri toprak, Türk bayrağı ile ilçe belediyelerinin flamalarını Sarıkamış Şehitliği'nde törenle yetkililere teslim edeceği belirtildi.
İstanbul'dan yola çıkan ve Bartın, Kastamonu Abana, Sinop Gerze, Ordu Ünye, Trabzon Beşikdüzü, Artvin Hopa ve Ardahan'dan sonra kentte gelen sporcular, Gençlik ve Spor İl Müdürü Gürsel Bağcı ve Spor Şube Müdürü Songül Demirel tarafından il girişinde karşılandı. Songül Demirel tarafından İstanbul Bisiklet İl Temsilcisi Tuna Akyüz'e çiçek verilirken, İstanbul'dan 17 Aralık günü yola çıkan sporcuların bin 725 kilometre pedal çevirdikleri belirtildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.