1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. ODTÜ Mimarlık Öğrencileri Kars’ta
Birtane'den PolitiKARS.com'a ZİYARET

Birtane'den PolitiKARS.com'a ZİYARET

BDP Kars Milletvekili Mülkiye Birtane, PolitiKARS'ı ziyaret ederek Ali İhsan Alınak ile görüştü.

A+A-

BDP Kars Milletvekili Mülkiye Birtane, PolitiKARS’ı ziyaret ederek Ali İhsan Alınak ile görüştü.

12 Haziran seçimlerinde BDP’nin de içinde olduğu “Emek, Özgürlük ve Demokrasi Bloku”nun desteklediği Bağımsız Milletvekili Adayı olarak seçimi kazanan Mülkiye Birtane, Kars’taki STK ve basın kuruluşlarını ziyaret etmeye devam ediyor.

Birtane, Kafkasya Kültürleri Araştırma Merkezi ve PolitiKARS.com İnternet Gazetesini ziyaret ederek Kars ve Türkiye gündemi ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Kars Milletvekili Birtane’nin Kafkas Kültür ve PolitiKARS ziyaretine; BDP Kars İl Başkanı İdris Ağbaba, Dağpınar Belediye Başkanı Ayhan Erkmen ve partililer katıldı.

Kafkas Kültür ve PolitiKARS.com Yönetim Kurulu Başkanı Mimar Ali İhsan Alınak tarafından karşılanan ve sıcak bir atmosferde geçen görüşmede, ülke ve Kars gündemi ile ilgili fikir alışverişinde bulunuldu.

Basın mensuplarının üzerine çok büyük görevlerin düştüğüne değinen Birtane, “ülkemizin çok ciddi bir süreçten geçtiğini, barış yanlısı söylemleri dile getirmenin ne kadar önemli olduğuna” vurgu yaptı.

Alınak ise, barış ve demokrasi mücadelesinin kırılgan ve zor bir dönem içinde olmasından ötürü, “Sayın Birtane’nin ziyaretlerinin önemli olduğunu, Kars’ın ve Türkiye’nin demokrasi mücadelesinde yanlarında olacağımız belirtmek isteriz.” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.