1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KAĞIZMAN

  4. İYİ Parti Kağızman İlçe Teşkilatı Binası Açıldı
Birtane Mal Meydanını GEZDİ

Birtane Mal Meydanı'nı GEZDİ

Kars Bağımsız Milletvekili Adayı Mülkiye Birtane, mal meydanını ziyaret ederek çiftçilerle görüştü.

A+A-

Kars Bağımsız Milletvekili Adayı Mülkiye Birtane, mal meydanını ziyaret ederek çiftçilerle görüştü.

“Hayvancılıkta yaşanan sorunları hep birlikte çözeceğiz” diyen Birtane, daha sonra da Selim ve Sarıkamış’taki seçim bürosu açılışlarına katılmak için ayrıldı.

SUSUZ'DA SEÇİM BÜROSU AÇTI

Kars Bağımsız Milletvekili Adayı Mülkiye Birtane, Susuz İlçesi’nde seçim bürosu açılışı yaptı.

Birtane konuşmasında, “İlk eğitimcilerin yetiştirildiği ve yetiştiği toplumu aydınlatan Susuz’un bugün bu kadar geri kalması insanın yüreğini burkuyor. Temennimiz önümüzdeki dönemlerde yapacağımız çalışmalarımızda Kafkas Üniversitesi’nin bir bölümünün burada açılması için çaba göstereceğiz ve bu çalışmalara gireceğiz. Birçok halkın kardeşçe yaşadığı ilçenin bu kimliğini korumak için çaba göstereceğiz. Ben Türkiye’nin birçok ilinde çalışma yapan birisi olarak, Türkiye’nin hiçbir yerinde kendi kaderine ve kendi sorunlarına terk edilmiş ne bir il nede bir ilçe görmedim. Kars’ta her iktidara gelen ancak kendisi için iktidara gelmiştir.” dedi.

Birtane, açılıştan sonra Susuz köylerinde taziye ziyaretlerinde bulundu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
1 Yorum