1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Vergi Dairelerinde Yoğunluk Arttı
Bir Çocuk Gelin Dramı: 16 sında ANNE

Bir Çocuk Gelin Dramı: 16 sında ANNE

Urfa’nın Bozova ilçesinde, geçen yıl akrabası ile evlendirilen 16 yaşındaki N.S., 1 yıl sonra erkek bebek dünyaya getirerek anne oldu. Güvenlik güçleri kızın birlikte yaşadığı kişiyi gözaltı

A+A-
Urfa’nın Bozova ilçesinde, geçen yıl akrabası ile evlendirilen 16 yaşındaki N.S., 1 yıl sonra erkek bebek dünyaya getirerek anne oldu. Güvenlik güçleri kızın birlikte yaşadığı kişiyi gözaltına aldı.
Dün öğle saatlerinde rahatsızlanan N.S., yakınları tarafından Şanlıurfa Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi'ne getirildi. Burada acilen doğumhaneye alınan N.S., erkek bebek dünyaya getirdi. Doktorlar, doğum yapan kızın küçük yaşta olduğunu belirleyince durumu jandarmaya bildirdi.
Hastaneye gelen jandarma, ifadesine başvurdukları Nesibe S.'nin 1 yıl önce Bozova’nın Tastan Köyü'nde oturan akrabası 24 yaşındaki Feridun Kılıç ile resmi nikahsız olarak evlendiğini ve birlikte yaşadıklarını saptadı.
Evlendikten 1 yıl sonra anne olan Nesibe B., bebeğiyle birlikte yakınlarına teslim edilirken, jandarma Feridun Kılıç’ı Tastan Köyü'nde gözaltına aldı. İl Jandarma Komutanlığı’nda sorgulanmasına başlanan Feridun Kılıç, işlemlerinin tamamlanmasının ardından ‘Çocukların cinsel istismarı’ suçundan adliyeye sevk edilecek

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.