Bernd Schuster BJKden İstifa ETTİ

Bernd Schuster BJK'den İstifa ETTİ

Schuster, Beşiktaş'ta görevinden istifa etti. Yönetim sezon sonuna kadar takımı Tayfur Havutçu'nun çalıştırmasına karar verdi.

A+A-

Schuster, Beşiktaş'ta görevinden istifa etti. Yönetim sezon sonuna kadar takımı Tayfur Havutçu'nun çalıştırmasına karar verdi.

Beşiktaş'ta teknik direktör Bernd Schuster görevinden istifa etti. İstifası Yıldırım Demirören tarafından kabul edilen Bernd Schuster bu sabah son kez Beşiktaş'ın başında idmana çıktı.

Bernd Schuster'in alacaklarından vazgeçtiği ve şu an futbolcularla vedaşlaşmak üzere Ümraniye'de olduğu bildirildi.

Schuster'in sürpriz istifasının ardından Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören ve yöneticiler de zirve için Ümraniye'de buluştular. Başkan Yıldırım Demirören Alman teknik adamın istifasını kabul etti.

Yerine Tayfur Havutçu

Beşiktaş teknik direktörlüğünden istifa eden Schuster'in yerine sezon sonuna kadar takımı yardımcılarından Tayfur Havutçu'nun çalıştıracağı ve yeni teknik adamın önümüzdeki sezon için planlanacağı öğrenildi.

Son kez antrenmana çıktı

Beşiktaş'ın bugün 11.00'de başlayan antrenmanında son kez yer alan Schuster, yardımcılarıyla beraber antrenmanı yönetti.
Alman hoca, yanında bulunan yardımcılarından Tayfur Havutçu ile de saha ortasında kısa bir görüşme yaptı. Yaklaşık 15 dakika futbolcular koşu ve ısınma hareketleri yaparken, Schuster ve yardımcıları sahada hem konuşup hem de yapılacak çalışmanın ayrıntıları üzerinde durdu.
Bernd Schuster'in antreman sonunda futbolcularıyla son kez yemekte bir araya gelip vedalaşması bekleniyor.

Atletico Madrid'e mi gidecek?

11 Mart Cuma günü Schuster, basında kendisinin Atletico Madrid'e gideceği yönünde haberlerin çıktığının ve avukatının bu nedenle İstanbul'a geldiğinin yazıldığının hatırlatılması üzerine "Karıştırdığınız birşey var. Güiza ile benim avukatım aynı. Avukatım, Güiza'nın Fenerbahçe ile ilgili bir sıkıntısı için geldi. Benimle ilgili bir durum yok" demişti. Bu gelişmelerden 4 gün sonra Alman hoca istifa etti ve bu istifa Beşiktaş yönetimi tarafından kabul edildi.

Beşiktaş'taki görevinden istifa eden Bernd Schuster'in adı La Liga'da kötü günler geçiren Atletico Madrid ile anılıyor.

Quaresma ve Çetesi ne olacak?

Alman teknik adamın ani istifasından sonra taraftarlar merakla şu sorunun cevabını bekliyor: "Yıldız oyuncuların durumu ne olacak?" Schuster'in sezon başında takıma getirdiği Quaresma ve Guti'nin yanı sıra yine devre arasında Alman hocanın isteiği üzerine ekibe katılan Fernandes, Simao ve Almeida'nın takımdaki geleceği merak konusu.

İbrahim Üzülmez'in affedilmesi gündemde

Geçtiğimiz haftalarda, İbrahim Toraman ile arasında yaşanan taksızlık sonrasında Schuster'in takımda istemediği ve Beşiktaş'ın yollarını ayırdığı İbrahim Üzülmez'in Schuster'in istifasından sonra geri çağrılması da gündeme geldi.

Bernd Schuster Beşiktaş'ta ne yaptı?
Sezon başında sağlık sorunları nedeniyle görevi bırakan Mustafa Denizli'nin yerine takımın başına getirilen Alman teknik adam, siyah-beyazlı ekibe, ligin 26. haftasına girilirken veda etti. Geride kalan 25 haftada 36 puan toplayan Beşiktaş, ligde 7. sırada bulunuyor. Siyah-beyazlı takımın lider Fenerbahçe ile arasındaki puan farkı 21. Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'ne ikinci turda Dinamo Kiev'e elenerek veda etti. Türkiye Kupası'nda ise grubundan 1. çıkan Beşiktaş, çeyrek finalde Gaziantep BŞB'yi eleyerek yarı finale kaldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.