1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Berlin'de Türk Binasında YANGIN
Berlinde Türk Binasında YANGIN

Berlin'de Türk Binasında YANGIN

Almanya'nın başkenti Berlin'de Türklerin de bulunduğu bir binada sabah saatlerinde çıkan yangında 3 kişi hayatını kaybetti.

A+A-

Almanya'nın başkenti Berlin'de Türklerin de bulunduğu bir binada sabah saatlerinde çıkan yangında 3 kişi hayatını kaybetti.

Berlin polisi, Neukölln semtindeki "Sonnenallee 18" adresindeki 5 katlı binada sabah saat 06.00 civarında yangın çıktı.

Bir iç avluda bulunan binanın ikinci katındaki merdivenlerde başladığı tahmin edilen ve hızla yayılan yangında biri kadın, biri bebek 3 kişinin hayatını kaybetti. Yangında 17 kişi de yaralandı.

Polis ölenlerin milliyeti hakkında bilgi vermezken; Salih Zerdali adlı bir Türk, ölenlerin eski Yugoslavya kökenli olduğunu, kendisinin de yangın sırasında ağır yaralanan Necdet Y. adlı Türk'ün çocuklarını binadan almaya geldiğini söyledi.

Zerdali, Necdet Y'nin ellerinden ve ayaklarından ağır yaralandığını, kızı Ebru Y'nin de ağır yaralı olarak hastanede yattığını ve ameliyata alınacağını kaydetti.

Yangının çıkış sebebi henüz bilinmiyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.