1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS GÜNDEM

  4. Türkiye 2'nci Kez Sandık Başına Gitti
Belediyeden Yalnız Değilsiniz PROJESİ

Belediyeden Yalnız Değilsiniz PROJESİ

Kars Belediye Başkanlığı'nın SODES kapsamında hayata geçirdiği 'Yalnız Değilsiniz' projesi 2012 yılında da devam ediyor.

A+A-

Kars Belediye Başkanlığı'nın SODES kapsamında hayata geçirdiği 'Yalnız Değilsiniz' projesi 2012 yılında da devam ediyor.

İHA'nın haberinde, Proje kapsamında hizmet verilen yaşlı, kimsesiz ve bakıma muhtaç ailelerin evleri ziyaret edilerek, ailelerin sorun ve sıkıntıları kendilerinden dinleniyor.

Belediye Başkan Yardımcısı Haydar Yılmaz ile Proje Koordinatörü Mehmet Üstebay, 'Yalnız Değilsiniz' projesi kapsamında evde bakım hizmeti verilen vatandaşları ziyaret etti. Başkan Yardımcısı Haydar Yılmaz, belediye olarak vatandaşların sorun ve sıkıntılarını yakından takip ettiklerini söyledi.

Başkan Yardımcısı Haydar Yılmaz; "Kars Valiliği'nin koordinesinde Belediye Başkanlığı'nın hayata geçirdiği proje kapsamında aileleri ziyaret ettik. Bildiğiniz gibi bu ailelere biz evde bakım hizmeti veriyoruz. Ailelerin her türlü ihtiyaçları karşılanıyor. Proje kapsamında ailelerimiz hafta iki gün ilgili personellerimiz nezaretinde hastaneye götürülerek tedavileri yapılıyor" dedi.

Proje Koordinatörü Mehmet Üstebay ise; Kars Valiliği koordinesinde sürdürülen ve Belediye Başkanlığı'nın hayata geçirdiği 'Yalnız Değilsiniz' projenin 2012 yılında da aynı şekilde devam ettiğini kaydetti.

Yalnız Değilsiniz projesi kapsamında 48 kişiye evde bakım hizmeti veriliyor. Bakım alan ailelerin evleri onarılarak yaşanabilir hale getiriliyor. Her türlü desteğin verildiği aileler, hafta da iki gün Kars Devlet Hastanesi'ne götürülerek genel sağlık taramasından geçiriliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.