1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Kars’ta ‘Bisiklet Parkuru’ Açılışı
BDP'li Belediye Başkanı GÖZALTINDA

BDP'li Belediye Başkanı GÖZALTINDA

Kars’ın Digor İlçesi’ne bağlı Dağpınar Beldesi Belediye Başkanı Ayhan Erkmen, gözaltına alındı.

A+A-
Kars’ın Digor İlçesi’ne bağlı Dağpınar Beldesi Belediye Başkanı Ayhan Erkmen, gözaltına alındı.
Kars'ın Dağpınar Belde Belediyesi ile Belediye Başkanı Ayhan Erkmen'in Kars merkezdeki evine yapılan baskın sona erdi. Baskın sonrası gözaltına alınan Erkmen, jandarma ve polis eşliğinde Digor'a götürüldü.


Kars Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler ile İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı askerlerin ortaklaşa olarak, sabah saatlerinde Dağpınar Belediyesi ile Belediye Başkanı Ayhan Erkmen'in Kars merkez ile Dağpınar'da bulunan evlerine düzenlediği baskın sona erdi. Erkmen'in Kars'ta bulunan evinde Kars Alay Komutanı ve İl Emniyet Müdürü denetiminde yapılan aramadan sonra Erkmen gözaltına alınırken, evde bulunan kitap, bilgisayar gibi birçok dokümana da el konuldu. Aramadan sonra jandarma ve çevik kuvvet ekipleri eşliğinde Erkmen, Digor'a doğru götürüldü. Erkmen'ın "Örgüt üyeliği'nden" gözaltına alındığı öğrenildi.


Aramalar yapılırken Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) Kars İl başkan yardımcısı İdris Ağbaba, DEP eski milletvekili ve BDP üyesi Mahmut Alınak ile partililer de evin önünde bekleyerek Erkmen’e destek verdiler.
Baskınla birlikte evin önünde bekleyen grup araçlarla Digor'a doğru yola çıktı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
1 Yorum