1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. CHP'de Gençlik Uğurcan Vergül'e Emanet
BDP'li Belediye Başkanı Gözaltına ALINDI

BDP'li Belediye Başkanı Gözaltına ALINDI

BDP'li Doğubayazıt Belediye Başkanı Canan Korkmaz, Kars Havaalanı'nda arama noktasında arandıktan sonra polisler tarafından gözaltına alındı.

A+A-

BDP'li Doğubayazıt Belediye Başkanı Canan Korkmaz, Kars Havaalanı'nda arama noktasında arandıktan sonra polisler tarafından gözaltına alındı.

BDP'li Doğubayazıt Belediye Başkanı Canan Korkmaz, İstanbul'a geçmek için gittiği Kars Havaalanı'nda arama noktasında arandıktan sonra polislerin kendisini ikinci defa aramak istemesine tepki göstermesi üzerine, polisler tarafından gözaltına alındı.

Ağrı'nın Doğubayazıt İlçesi’nin BDP'li Belediye Başkanı Canan Korkmaz, Meksika'da katılacağı Dünya Belediyeler Birliği Toplantısı öncesinde İstanbul’a geçmek için gittiği Kars'ta havaalanındaki kontrol noktasında gözaltına alındı.

Edinilen bilgilere göre, İstanbul’a geçip oradan da Meksika'daki Dünya Belediyeler Birliği Toplantısı’na katılmak için Kars Havaalanı'na giden Korkmaz, kontrol noktasında arandıktan sonra polisler tarafından tekrardan aranmak istendi. Polislerin kendisini tekrardan durdurup arama yapmak istemesine tepki gösteren Korkmaz’ın 3 yaşındaki oğlu A.F ile beraber gözaltına alındığı öğrenildi.

Gözaltına alınan Korkmaz ve oğlu Kars Asayiş Şube Müdürlüğü’nde bekletilirken; BDP'li yöneticiler ve belediye başkanlarının da müdürlük önüne toplandığı bildirildi.

Haberin Devamı..

BDP’li Doğubayazıt Belediye Başkanı Canan Korkmaz serbest bırakıldı.

Meksika'da katılacağı Dünya Belediyeler Birliği Toplantısı öncesinde İstanbul’a geçmek için gittiği Kars'ta havaalanındaki kontrol noktasında gözaltına alınan Ağrı'nın Doğubayazıt İlçesi’nin BDP'li Belediye Başkanı Canan Korkmaz serbest bırakıldı.

İkinci kez yapılmak istenen aramaya itiraz ettiği için gözaltına alınan ve Kars Asayiş Şube Müdürlüğü’nde ifadesi alındıktan sonra serbest bırakılan Korkmaz, keyfi bir şekilde gözaltına alındığını belirterek, polisler hakkında suç duyurusunda bulunacağını söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.