1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Kars Belediyesi'nde Yeni Dönem.. Görev Dağılımı Yapıldı
BDP Eş Başkanı Kışanak Karsa GELDİ

BDP Eş Başkanı Kışanak Kars'a GELDİ

Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) Eş Genel Başkanı Gülten Kışanak, Iğdır milletvekili Pervin Buldan ve Hakkari milletvekili Esat Canan bugün Kars'a geldiler.

A+A-

Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) Eş Genel Başkanı Gülten Kışanak, Iğdır milletvekili Pervin Buldan ve Hakkari milletvekili Esat Canan bugün Kars'a geldiler.

THY'nin tarifeli uçağı ile Ankara’dan Kars'a gelen BDP milletvekilleri, havaalanında partililer tarafından karşılandılar.

27 Ocak günü DTK toplantısı için Diyarbakır'a giderken Bitlis-Tatvan karayolunda meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden BDP Kars İl Başkanı Halis Özen ve İl saymanı İzzet Varlı’nın ailelerine başsağlığı dilemek için Kars'a gelen BDP milletvekilleri, parti üyeleri ile birlikte taziye yerlerini ziyaret ettiler.

BDP Siirt milletvekili Gülten Kışanak havaalanında yaptığı açıklamada ' Bitlis- Tatvan karayolun da meydana gelen kazada hayatını kaybeden BDP Kars il başkanımız Halis Özen ve Kars BDP il saymanı İzzet Varli’nin cenaze törenine yoğun programımız nedeniyle katılamamıştık. Bugün buraya gelmemizin amacı her iki arkadaşımızın ailelerine taziyede bulunmak.' dedi.

Açıklamanın ardından parti üyeleri ile birlikte Digor’un Oyuklu (Sican) köyüne giden Kışanak, Buldan ve Canan İzzet Varlı'nın ailesine taziyede bulundular.


GÜLTEN KISANAK ile

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.