Barzani, Büyük Tehlike ALTINDAYIZ

Barzani, Büyük Tehlike ALTINDAYIZ

Mesud Barzani Facebook sayfasında Kürdistan Bölgesi'nin büyük bir tehlike altında olduğunu yazdı.

A+A-

Federe Kürdistan Bölge Başkanı ve Kürdistan Demokrat Partisi (KDP) Başkanı Mesud Barzani Facebook sayfasında Kürdistan Bölgesi’nin büyük bir tehlike altında olduğunu yazdı.

KDP’nin tüm kadro ve sempatizanları ile tüm demokratik kurumlara yönelik olarak Facebook sayfasında mesaj yayımlayan Barzani, şöyle dedi:

“Kürdistan Bölgesi büyük bir tehlike altında ve düşman da planlarının başarılı olabilmesi için öncelikle PDK’nin vurulması gerektiğini çok iyi biliyorlar. Kürdistan, dünya ulusları tarafından tüm farklı etnik, dini ve mezhebi kesimlerle özgürce ve kardeşçe yaşadığı yer olarak saygı ile gösteriliyor. Ancak bazıları Kürdistan’daki bu kültürün ve Kürdistan’ın maruz kaldığı planları anlamıyorlar. Ancak sizler her zaman uyanık olmalısınız, Kürdistan’ı ve PDK’yi ve şehitlerimizin kanı ile elde ettiğimiz kazanımlarımızı korumalısınız.”

Kürt halkının ahlak, gelenek ve göreneklerinin tamamen korunması gerektiğine vurgu yapan Barzani, ancak bunun yakıp yıkarak değil, terbiye çerçevesinde yapılması gerektiğinin altını çizdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.