1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Ahmet Şık Yılbaşı İçin Uyarmıştı, Hapse Atıldı
Bakanlıktan Gerdek Gecesi TARİFİ

Bakanlıktan 'Gerdek Gecesi' TARİFİ

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın eğitim programında yeni evlenecek çiftlere birbirinden ilginç öneriler var.

A+A-

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın eğitim programında yeni evlenecek çiftlere birbirinden ilginç öneriler var.

Başbakan Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın desteklediği 'Evlilik Öncesi Eğitim Projesi' hayata geçti. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından hazırlanan eğitim programında yeni evlenecek çiftlere önerilerde bulunuldu.

Daha önce de en az 3 çocuk yapılmasını tavsiye eden hükümet bu sefer de eşlerin birbirleri ile nasıl yaşamaları gerektiğini anlattı.

ERKEĞE ÇORBA YAPMASI KADINA FATURA ÖDEMESİ ANLATILDI

Kitapçıkta çiftlere 'Seni seviyorum', 'sen benim için önemlisin' gibi ifadeler kullanmaları. Ele ele tutuşmaları, sarılarak film izlemeleri önerildi. "Kadın hasta olduğunda erkeğin çorba yapması veya erkek hasta olduğunda kadının alışverişe gitmesi, faturaları ödemesi gibi özel durumlarda çiftlerin birbirine yardım etmesi önerildi.

CİNSELLİK İÇİN UYARI

"Cinsel ilişki bir vazife anlayışı ile değil her iki tarafın da memnun olacağı şekilde yaşanırsa mutlu evlilik olur" sözlerine yer verilen kitapçıkta "İlk gece yaşanacak olan ilişkide kanamanın olmaması, fark edilemeyecek kadar az olması, ya da aşırı kanama olması kişinin yaradılışı gereği durumlardan biridir" denildi.

Çiftlere 'kürtaj'ın sadece anne ya da Bebek sağlığı tehlikede olduğu durumlarda tercih edilmesi gerektiği anlatıldı. 'Sezeryen'in ise büyük bir cerrahi girişim olduğu, hayat kurtardığı gibi sağlık sorunları yaratabileceği belirtildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.