1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Başkan Dişli, “Gazetecilik Fedakarlık İsteyen Bir Meslektir”
Bakan, Tutuklu Başkanı Ziyaret ETTİ

Bakan, Tutuklu Başkanı Ziyaret ETTİ

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, tutuklu bulunan Tuzluca Belediye Başkanı Türkan'ı cezaevinde ziyaret etti.

A+A-

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, tutuklu bulunan Ak Parti Tuzluca Belediye Başkanı Türkan'ı cezaevinde ziyaret etti.

Sosyal Güvenlik Kurulu (SGK) Iğdır İl Müdürlüğü hizmet binası ile 'İŞKUR Toplum Yararına Çalışma Programı'nın açılış törenine katılmak ve bazı görüşmler için Iğdır'a gelen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Iğdır B Tipi Kapalı Cezaevinde bulunan AK Parti Tuzluca Beldiye Başkanı Ahmet Sait Türkan'ı cezaevinde ziyaret etti.

Cezaevi çıkışında gazetecilerin sorularının cevaplayan Bakan Çelik, katıldığı AK Parti Iğdır il toplantısında belediye başkanın akrabalarının isteği üzerine bu ziyareti gelecekleştirdiğini belirtti. Kendisinin belediye başkanın tutuklu olduğunun bilmediğini ifade eden Bakan Çelik, "cezaevindeki insanların psikolojik durumları malum biliyorsunuz. Kendisine moral amaçlı bir ziyarettik. Durumu iyi gördük bizimde kendisini ziyaret etmemiz iyi kendisine moral anlamında iyi oldu" dedi.

İhalede yolsuzluk yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan Ahmet Sait Sadrettin Türkan, geçtiğimiz 17 Mayıs tarihinde çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.