1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Sonuçlara İtiraz Süresi Başladı... DEM Parti, Kars'ta İptal Başvurusu Yaptı
Bakan Mehdi Eker Karsa GELİYOR

Bakan Mehdi Eker Kars'a GELİYOR

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehmet Mehdi Eker, 2 günlük program için bugün Kars'a geliyor.

A+A-

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehmet Mehdi Eker, 2 günlük program için bugün Kars’a geliyor.

Haberin Öncesi

Kars'ta Tarım Hayvancılık TOPLANTISI

Ardahan-Kars-Artvin Kalkınma Projesi (IFAD) tanıtım toplantısı Kars'ta yapılacak.

Bölge tarım ve hayvancılığının masaya yatırılacağı toplantılara Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehmet Mehdi Eker'de katılacak. Kars Et Balık Kombinasının da yeniden ele alınması için yapılacak toplantıya hayvancılık sektöründen çok sayıda vatandaşın katılması bekleniyor.

14 Ocak'ta Kars'a gelmesi beklenen Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehmet Mehdi Eker'in başkanlık yapacağı toplantılarda, Kars ve bölgenin hayvancılığının dünü, bugünü, neler yapılması gerektiği ve projeler ele alınacak.

Haberin Uzantısı

Bakan Eker’e “Hoşgeldin” Temizliği

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehmet Mehdi Eker’in iki günlük Kars programı öncesinde toplantı yapılacak salona bağlantı sağlayan caddelerde kar ve buz temizliği yapıldı.

Kars Belediyesi ekipleri kepçe ve greyderlerle Ardahan-Kars-Artvin Kalkınma Projesi” Tanıtım Programının yapılacağı Halk Eğitim Merkezi Salonu etrafındaki cadde ve sokakları kar ve buzdan arındırdı. Gün boyu çalışma yapan ekipleri kaldırım ve caddelerde titiz bir çalışma yürüttü. Prof. Dr. Metin Sözen ve Gazi Ahmet Muhtar Paşa (GAMP) Caddelerindeki kar temizliğini önce rutin temizlik olarak algılayan vatandaşlar daha sonra yarın Kars’a gelecek olan Bakan Eker’e yönelik asılan “Sayın Bakanımız Serhat Şehrimiz Kars’a Hoş Geldiniz” afişlerini görünce titizlikle yapılan temizliğin nedeni de anlamış oldular.

Öğlen saatlerinde Kars’ta olacak olan Bakan Mehdi Eker, saat: 13:30’da Valiliği ziyaret ettikten sonra Faikbey Caddesi üzerinden kar ve buz temizliğinin yapıldığı GAMP ve Prof. Dr. Metin Sözen caddelerinden geçecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.