Baba ve Oğlu Arasında Silahlı KAVGA

Baba ve Oğlu Arasında Silahlı KAVGA

Kars'ta Alparslan Mahallesi'nde bir ikamette baba oğul arasında kavga çıktı.

A+A-

Kars’ta Alparslan Mahallesi’nde bir ikamette baba oğul arasında kavga çıktı.
Aile içinde çıkan kavgada oğul G.S, babası A.S'ye silahla üç el ateş etti.  Olay dün öğlen saatlerinde Kars Merkez Alparslan Mahallesi’nde Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü karşısında bulunan baba A.S'ye ait ikametin bahçesinde meydana geldi.

Serhat TV'nin haberine göre, baba ile oğlu arasında kavga çıktı. Babası ve bazı aile fertleri ile tartışan G.S yanında bulundurduğu ruhsatsız tabanca ile babası ve aile fertlerine kurşun yağdırdı. Çıkan silahlı kavgada şans eseri baba ve aile fertleri olaydan yara almadan kurtulurken olay yerine çok sayıda polis ve 112 ambulansları sevk edildi.
Babasına ve aile fertlerine silahla ateş eden G.S olay yerinden kaçarak uzaklaşırken olay yerine gelen polis ekipleri çevrede yaptığı geniş çaplı arama sonucu saldırganı saklandığı yerde kıskıvrak yakalayarak Kars Emniyet Müdürlüğü'ne götürdü.

Olayla ilgili soruşturmaya devam ediliyor.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.