1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Emekli Orgeneral Başer ‘Kanatsız Uçmak’ Adlı Kitabını İmzaladı
Baba Oğul Sızan Gazdan ZEHİRLENDİ

Baba Oğul Sızan 'Gaz'dan ZEHİRLENDİ

Kars'ta Nahcivan'a yük almak için bekleyen ve geceledikleri kamyonda kalorifer sisteminden sızan gazdan zehirlenen 46 yaşındaki Hamit Aras öldü.

A+A-

Kars'ta Nahcivan'a yük almak için bekleyen ve geceledikleri kamyonda kalorifer sisteminden sızan gazdan zehirlenen 46 yaşındaki Hamit Aras öldü.

Kars'ta Nahcivan'a yük almak için bekleyen ve geceledikleri kamyonda kalorifer sisteminden sızan gazdan zehirlenen 46 yaşındaki Hamit Aras öldü, 22 yaşındaki oğlu Fikret yoğun bakım altına alındı.

Iğdır'ın Aralık İlçesi'ne bağlı Gödekli Köyü'nde oturan Hamit Aras, oğlu Fikret ile birlikte geçen hafta 76 AF 013 plakalı kamyonla Ankara'ya kurbanlık götürdü. İki gün önce akşam saatlerinde Kars'a dönen baba- oğul, Nahcivan'a yük almak için kamyonu Bayrampaşa Mahallesi'ndeki Alparslan Caddesi'ne park etti. Cumartesi gecesi, hava soğuk olduğu için kalorifer sistemini çalıştıran baba ve oğlu, daha sonra uykuya daldı. Cep telefonlarının yanıt vermemesi üzerine haber alamayan yakınları, kamyonun Kars'a döndüğünü öğrenince Iğdır'dan kente gelerek aramaya başladı. Polise haber veren aile, sabah saatlerinde kamyonu park ettiği caddede buldu. Kamyonun camını çekiç ve taşlarla kıran yakınları, 6 çocuk sahibi Hamit Aras'ın cesediyle karşılaşıldı. Yaşam belirtileri bulunan Fikret Aras ise ambulansla Devlet Hastanesine kaldırıldı. Baba ve oğlunun kamyondaki webasto ısıtma sisteminden zehirlendikleri üzerinde duruluyor.

Teyzesinin oğlu Hamit Aras'ı iki gündür aradıklarını anlatan Hüdayda Gümüş, "2 günden bu yana haber alamıyorduk. Kamyonu bulduğumuzda camları kırıp içeri girdiğimizde baktık ikisi de yatıyor. Çocuk nefes alıyordu ve hastaneye gönderdik. Midesini yıkamışlar inşallah iyi olur. Fikret, yeni askerden gelmişti. Büyük ihtimalle zehirlenmişler. Kars'tan yük alıp Nahcivan'a gidecekmişler. Telefonlarını aradığımızda çaldı ama cevap vermediler. Bizde anladık ki bir sıkıntı var" dedi.

Mahalle sakinleri ise, "Buraya kamyonlar sürekli park eder. Hiçbir hareketlilik fark etmedik" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.