1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KAĞIZMAN

  4. Kağızman'da Sulama Suyu Cinayeti... Komşusunu Bıçakla Katletti
Baba, 7 Yıldır Kayıp Oğlunu ARIYOR !

Baba, 7 Yıldır Kayıp Oğlunu ARIYOR !

Iğdır'da oturanZeki Kaya, 7 yıl önce 19 yaşındayken düğüne gideceğini söyleyerek işyerinden ayrıldıktan sonra bir daha haber alamadığı oğlu Mehmet Kaya'yı arıyor.

A+A-

Iğdır'da oturan 64 yaşındaki Zeki Kaya, 7 yıl önce 19 yaşındayken düğüne gideceğini söyleyerek işyerinden ayrıldıktan sonra bir daha haber alamadığı oğlu Mehmet Kaya'yı arıyor.

Konaklı Mahallesi'nde oturan 7 çocuklu Bediha ve Zeki Kaya çiftinin oğlu Mehmet, 2005'te ailesine "Düğüne gidiyorum" diye haber verdikten sonra işyerinden çıktı. Mehmet Kaya'dan o günden sonra haber alınamadı.

Oğlunu bulmak için çalmadık kapı, gitmediği şehir kalmadığını belirten Zeki Kaya, "Oğlum bir lokantada garsonluk yapıyordu. Beni telefonla arayıp akşam düğüne gideceğini söyleyerek izin istedi. Ben de askere gideceği için isteklerini geri çevirmiyordum. Ama gece yarısı olup eve gelmeyince aramaya başladık. Daha sonra durumu polise bildirdik. Sanki yer yarıldı içine girdi. Vesikalık fotoğrafı ile Türkiye'yi gezdim ve oğlumu aradım. Oğlumun yaşadığını bilsem yeterli olacak" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.