1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Almanya Futbol Federasyonu Başkanı İstifa Etti
Aslan Timsaha Yem OLDU

Aslan Timsaha Yem OLDU

Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında Bursaspor, kendi sahasında konuk ettiği Galatasaray'ı 2-0 yendi.

A+A-
Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında Bursaspor, kendi sahasında konuk ettiği Galatasaray'ı 2-0 yendi.
STAT: Atatürk
HAKEMLER: Bülent Yıldırım xx, Gökhan Memişoğlu xx, Mehmet Cem Hanoğlu xx
BURSASPOR: Ivankov xx, Vederson xx, Ömer xx, Ali Tandoğan xx, Stepanov xx, Bekir Ozan xx, Svensson xx, Batalla xx (Hüseyin Çimşir dk. 84 x), Ozan İpek xx, Kenny Miller xxx (Sercan dk. 79 x), Turgay xx (Volkan Şen dk. 64 xx)
YEDEKLER: Yavuz, Mustafa Keçeli, İbrahim, Federico Insua
TEKNİK DİREKTÖR: Ertuğrul Sağlam
 
GALATASARAY: Ufuk Ceylan x, Emiliano Insua x, Hakan Balta x, Sabri xx, Servet x, Barış Özbek x (Mustafa Sarp dk. 12 x), Yekta Kurtuluş x (Aydın dk. 72 x), Ayhan x, Culio xx, Emre Çolak x (Stancu dk. 46 x), Kazım x
YEDEKLER: Aykut, Ahmet Kesim, Serkan Kurtuluş, Anıl
TEKNİK DİREKTÖR: George Hagi
 
GOLLER: Kenny Miller (dk. 36), Vederson (dk. 45+1)
KIRMIZI KART: Ayhan Akman (dk. 64) (Galatasaray)
SARI KARTLAR: Stepanov, Ömer Erdoğan (Bursaspor) Sabri, Ayhan, Servet, Culio, Kazım (Galatasaray)
 
MAÇIN ANLATIMI
1. dk: Karşılaşma Galatasaray'dan Kazım'ın vuruşuyla başlıyor.
 
4. dk: Bursaspor atağında Vederson sol kanattan topla ilerlemek istedi ama savunmada Barış araya girerek topu taca gönderdi.
 
7. dk: Bursaspor atağında Batalla sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma araya girerek topu uzaklaştırdı.
 
9. dk: Galatasaray'da Emre sağ kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama top kaleci Ivankov'da kaldı.
 
12. dk: Galatasaray atağında Kazım Kazım sol kanata doğru pas vermek istedi ama savunma araya girerek topu uzaklaştırdı.
 
14. dk: Galatasaray atağında Culio sağ kanattan çizgiye indi ama kontrolü iyi olmayınca top auta çıktı.
 
16. dk: Galatasaray atağında Emre Çolak ceza sahası içine arapasını verdi ama savunmada Ömer Erdoğan araya girerek Kazım Kazım'dan önce topu uzaklaştırdı.
 
19. dk: Galatasaray atağında Mustafa Sarp sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama kaleci Ivankov çıkarak topu uzaklaştırdı.
 
22. dk: Galatasaray atağında Yekta ceza sahası önünden kaleye yerden şut denedi ama top savunmaya çarparak kornere çıktı.
 
28. dk: Bursaspor atağında Stepanov kendi sahasından sağ kanata doğru uzun oynadı ama top doğrudan auta çıktı.
 
33. dk: Bursaspor atağında Vederson Miller ile duvar paslaşması yaparak ceza sahası içine girmek istedi ama top kaleci Ufuk'ta kaldı.
 
35. dk: GOOOOOLLLLL!!!!! Bursaspor Miller'ın attığı gol ile 1-0 öne geçiyor.Batalla sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı, Miller göğsüyle topu aldı sol çaprazda dar açıdan kaleye sert vurdu ve top üstten ağlarla buluştu.
 
42. dk: Bursaspor atağında Batalla ileriye doğru uzun oynadı, Miller hareketlendi ama top kaleci Ufuk'a kadar geldi.
 
45. dk: GOOOOOLLLLL!!!!! Bursaspor Vederson ile 2. golü buldu.Vederson ceza sahası dışından yaklaşık 40 metre mesafeden kaleye çok sert vurdu top kaleci Ufuk'un önünde sekti ve kaleci Ufuk topu elinden kaçırınca top ağlarla buluştu.
 
45. dk: Hakem Bülent Yıldırım başlama vuruşu yaptırmadan ilk yarıyı bitiren düdüğü çalıyor. İlk yarı 2-0 Bursaspor'un üstünlüğüyle sona eriyor.
 
46. dk: Bursaspor hakem Bülent Yıldırım'ın düdüğüyle ikinci yarıya başlıyor.
 
50. dk: Galatasaray atağında Mustafa Sarp ceza sahası dışından kaleye sert vurdu ama top yandan auta çıktı.
 
56. dk: Bursaspor'da Ali Tandoğan sağ kanattan serbest vuruş kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma kafayla topu uzaklaştırdı.
 
64. dk: Galatasaray'da Ayhan rakibi Turgay Bahadır'a yaptığı müdahele sonucunda ikinci Sarı karttan Kırmızı Kart gördü.
 
69. dk: Bursaspor atağında Miller sağ çaprazdan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunmada Servet topu uzaklaştırdı.
 
80. dk: Galatasaray atağında Culio sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama top kaleci Ivankov'da kaldı.
 
87. dk: Bursaspor gole çok yaklaştı. Ozan İpek sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı, Bekir Ozan gelişine sert vurdu ve top direkten geri geldi.
 
90. dk: Hakem Bülent Yıldırım maçı bitiren düdüğü çalıyor. Bursaspor kendi sahasında oynadığı bu zorlu karşılaşmada Galatasaray'ı 2-0 yeniyor ve haftayı 3 puanla kapatarak puanını 41'e yükseltiyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.