1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Kars’ı Dolu Vurdu
Arpaçayda Genç Kızın İntihar GİRİŞİMİ

Arpaçay'da Genç Kızın İntihar GİRİŞİMİ

Kars'ın Arpaçay ilçesine bağlı Tomarlı Köyünde meydana gelen olayda 15 yaşındaki genç kız, babasının ruhsatsız tabancası ile intihara kalkıştı.

A+A-

Kars’ın Arpaçay ilçesine bağlı Tomarlı Köyünde meydana gelen olayda 15 yaşındaki genç kız, babasının ruhsatsız tabancası ile intihara kalkıştı. Hastaneye kaldırılan genç kız yoğun bakıma alındı.
İddiaya göre olay bugün saat: 12.30’da Arpaçay’ın Tomarlı Köyü’nde meydana geldi. Annesi daha önceden vefat eden Fatma İlgar (15), evde kimsenin bulunmadığı bir anda babasına ait tabanca ile kafasına bir el ateş etti. Kendisinden küçük iki kız kardeşi ve halası tarafından evde silahla vurulmuş halde bulunan genç kız, olay yerine çağrılan ambülânsla Kars Devlet Hastanesine kaldırıldı. Devlet Hastanesinde yoğun bakıma alınan genç kızın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.

İntihar sebebinin henüz bilinmediği Genç kızın annesi vefat ettikten sonra, kendisinden küçük iki kız kardeşine annelik yaptığı, babası İlhan İlgar’ın ise olay sırasında tarlada çalıştığı bilgisi alındı.
Savcı ve olay yeri incele ekiplerinin incelemesinin ardından jandarma olayla ilgili inceleme başlattı.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.