1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Bu da Askıda Döner, Çorba ve Yemek
Arpaçayda Altyapı İnşaatı Devam EDİYOR

Arpaçay'da Altyapı İnşaatı Devam EDİYOR

Kars'ın Arpaçay İlçesi'nde yapımı devam eden içme suyu şebekesi yenileme çalışmaları aralıksız devam ediyor.

A+A-

Kars’ın Arpaçay İlçesi’nde yapımı devam eden içme suyu şebekesi yenileme çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Arpaçay Belediye Başkanı Enver Akkaya, ilçe merkezinde su şebekesi yenileme çalışmalarını havalar soğumadan önce bitirmek için yoğun çaba sarf ettikleri belirtti.

Göreve geldiği günden itibaren gece gündüz demeden Arpaçay’ın gelişmesi, kalkınması ve modern bir ilçe haline gelmesi için çalışmalar yapan Başkan Akkaya, alt yapı çalışmalarını tamamlandıktan sonra kilit parke yol çalışmalarına da başlayacaklarını söyledi.

Başkan Enver Akkaya, “Belediye olarak yer altı, toprak altı çalışmalarımıza hız verdik. Malumunuz Kars’ımızda inşaat sezonu çok kısa. Bu süre içerisinde bizde çalışmalarımızı hızlandırdık. Yağmurlar başlamadan, kar yağmadan işlerimizi bitirmek istiyoruz. Şu anda ilçe merkezinde su şebekesini değiştiriyoruz. Yüzde 75’ini tamamladık” dedi.
Arpaçay’da çok şeyin kendileri döneminde değiştiğini ifade eden Belediye Başkanı Akkaya, “Arpaçay’da çok şey değişti. Modern havuzlu parklar yaptık. Yollarımızın alt yapısı tamamlanan yollarımızı yaptık. Çevre düzenlemesi yapıldı. Bir çok cadde kilit parke taş ile döşendi. Kanalizasyon şebekesi yapımı devam ediyor. Su şebekesi değişiyor. Sağlıklı borulardan hemşehrilerimiz evlerinde gönül rahatlığıyla sularını kullanacak. Yani kısacası Arpaçay layık olduğu, hak ettiği yere kısa sürede gelecek. Biz göreve geldiğimizde halkımızın sorunlarını biliyorduk. İlçemizin sorunlarını biliyorduk. Bu gün bu sorunların çoğunluğunu çözdük. Çalışmalarımız aralıksız devam edecektir” diye konuştu.
Yapımı devam eden su şebekesi yenileme ve kanalizasyon şebekesi çalışmaları kapsamında İlçe merkezinde bir çok bölge de eş zamanlı çalışma yapılıyor. Arpaçay’da özellikle alt yapı çalışmalarının kış gelmeden önce tamamlanması hedefleniyor. Belediye çalışmaları vatandaşlar arasında da memnuniyetle karşılanıyor.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.