1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Aksaray İl Özel İdaresine Yeni Greyder
Arpaçay Belediyesi Yeni Otobüs ALDI

Arpaçay Belediyesi Yeni Otobüs ALDI

Kars Arpaçay Belediye Başkanı Enver Akkaya, şoför koltuğuna oturarak şehir turuyla otobüs tanıttı.

A+A-

Kars Arpaçay Belediye Başkanı Enver Akkaya, şoför koltuğuna oturarak şehir turuyla otobüs tanıttı.

Kars Arpaçay Belediyesi, konforlu son model yolcu otobüsünü kurbanla hizmete soktu. Kaymakam Can Aksoy ve daire müdürleriyle şehir turu atan Başkan Akkaya, gittikçe büyüyen ilçenin daha güzel hizmetleri layık olduğunu belirterek, her alanda güzel hizmetler sunaya devam edeceklerini ifade etti.

Otobüsün kurban kesimiyle hizmete sokulması törenine Arpaçay Kaymakamı Can Aksoy, Belediye Başkanı Enver Akkaya, İlçe Emniyet Müdürü Barış Uyansoy, dair müdürleri, belediye personeli ve vatandaşlar katıldı.

Arpaçay Meydanında düzenlenen törende ilk önce otobüs gezildi ve içindeki dizaynlara bakıldı. Engelli rampası, engelli koltuğu, kliması ve daha bir çok özelliği ile parmak göz dolduran otobüsün konforuyla bölgede ilk olması da dikkat çekti. Ardından kurban kesildi ve dualar edilerek kazasız günler dilendi, “hayırlı olsun” temennilerinde bulunuldu. Daha sonra Belediye Başkanı Enver Akkaya, şoför koltuğuna oturarak usta sürücülüğü ile Arpaçaylılara kısa bir şehir turu attırdı. Arpaçay Kaymakamı Can Aksoy, İlçe Emniyet Müdürü Barış Uyansoy, dair müdürleri, belediye personeli ve vatandaşlara yolculuk yaptıran Başkan Akkaya, ihtiyaç halinde önümüzdeki yıllarda aynı özelliklerde bir otobüs daha alacaklarını söyledi.

225 bin TL’ye mal olan otobüsle ilgili bilgi veren Başkan Akkaya, “Otobüsümüz son model ve konforlu bir otobüs. Yakıt tasarruflu bir otobüs. Engelli koltuğu, şoför koltuğuyla birlikte 29 koltuk kapasiteli ayrıca 40 kişinin ayakta yolculuk edebileceği şekilde dizayn edilmiştir. İlçe halkımıza hayırlı olsun. Bundan sonra da kaliteli hizmetlerimize devam edeceğiz. İlçemiz gün geçtikte büyüyor ve çehresi değişiyor. Bu da bizleri yeni ve daha kaliteli hizmetlere itiyor. Her şeyin en güzeline layık ilçemize ne kadar hizmet etsek azdır.” dedi.

Otobüs Arpaçay-Kars arasında yolcu taşımacılığı yapacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
1 Yorum