1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Kars'ın Kurtuluş Bayramı KUTLANDI
Arkadaşının 15 Yaşındaki Kızıyla KAÇTI

Arkadaşının 15 Yaşındaki Kızıyla KAÇTI

Ardahan'ın Hanak İlçesi'nde, belediyede çalışan evli 28 yaşındaki T.A., mesai arkadaşının lise öğrencisi kızı 15 yaşındaki D.Y. ile kaçarken yakalandı.

A+A-

T.A., mesai arkadaşının lise öğrencisi kızı 15 yaşındaki D.Y. ile kaçarken yakalandı.

Ardahan’ın Hanak İlçesi’nde, belediyede çalışan evli 28 yaşındaki T.A., mesai arkadaşının lise öğrencisi kızı 15 yaşındaki D.Y. ile kaçarken yakalandı.

Hanak Belediyesi’nde çalışan evli T.A., bir süre önce mesai arkadaşı Ş.Y.’nin Hanak Lisesi 1’inci sınıf öğrencisi kızı D.Y. ile yakınlık kurmaya başladı. İddiaya göre D.Y., dün gece T.A.’yı pencereden adasına alıp onunla ilişkiye girdi. Daha sonra D.Y. ile T.A. kaçmaya karar verdi. Ancak evden çıkmak üzereyken sesleri duyarak uyanan baba Ş.Y., kızını mesai arkadaşı T.A. ile birlikte yakaladı. Ş.Y., kızı ile mesai arkadaşını İlçi Emniyet Müdürlüğü’ne götürdü ve T.A.’dan şikayetçi oldu. Şikayet üzerine T.A., çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak Ardahan Kapalı Cezaevi’ne gönderildi.

Öte yandan Hanak Belediye Başkanı AK Parti’li Taşdemir Çoban, olayı doğruladı ve personelinin adının böyle bir olaya karışmasından dolayı üzüntü duyduğunu söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.