1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Ani’de Bakanlık Çalışmaları
Ardahanda Su Çalışması Devam EDİYOR

Ardahan'da Su Çalışması Devam EDİYOR

Ardahan Posof Belediyesi ile İller Bankası arasında imzalanan protokol ile 14 kilometre mesafeden getirilecek olan su çalışmalarının yüzde 40'ının tamamlandığı bildirildi.

A+A-

Ardahan Posof Belediyesi ile İller Bankası arasında imzalanan protokol ile 14 kilometre mesafeden getirilecek olan su çalışmalarının yüzde 40’ının tamamlandığı bildirildi.
Ağustos ayından önce musluklardan yeni suyun akacağını belirten Posof Belediye Başkanı Şükrü Bozyiğit, “İlçedeki su sorununa kalıcı çözüm bulmak için İller Bankası'nın desteği ile 14 kilometre mesafeden gelecek suyun neredeyse yarısı tamamlandı. İşi alan firma çok hızlı ve kesintisiz çalışmalarını sürdürüyor. Daha önce 30 Ağustos olarak açıkladığımız tarihten daha önce su gelecek. İşi alan firma Çambeli -Posof içme suyu hattını bir taraftan kazı çalışması ve boru çalışmalarını sürdürürken bir taraftan da su depolarını yapıyor. Proje belirtilen tarihten önce tamamlanacak.” ifadelerini kullandı.

KANALİZASYON ARITMA PROJESİ
Kanalizasyon arıtma projesi hazırlattıklarını belirten Başkan Bozyiğit, “İller Bankası projeyi hazırlıyor. Yaklaşık 650 bin TL olan proje hayata geçirildiğinde kanalizazyon ile ilgili herhangi bir sorunumuz kalmayacak.” dedi.
Posof belediyesine tam teşekküllü bir cenaze arabası ile taziye çadırının Avrupa’daki Posoflular tarafından bağışlandığını da ifade eden Bozyiğit, “Arkadaşımız Cahit Ulgar kısa süre önce gittiği yurt dışından kendi kişisel gayret ve çabaları sonucu yurtdışındaki değerli ve Posof sevdalısı hemşerilerimize ihtiyaçlarımızı anlatarak onlardan söz almış. Posof belediyesine bu anlamlı bağışın yapılmasına vesile olan başta Cahit Ulgar olmak üzere destek veren yurtdışındaki tüm hemşerilerimize canı gönülden teşekkür ediyorum. Değerli hemşerilerimizin belediyemize bağışladığı tam donanımlı cenaze arabası ve cenaze çadırı önümüzdeki günlerde ilçemize gelerek hizmete girecektir.” şeklinde konuştu.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.