1. HABERLER

  2. Cihaner'in Dosyası Erzurum'a İADE
Ardahan'da Taziye ÇADIRI SIKINTISI

Ardahan'da Taziye ÇADIRI SIKINTISI

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy, Ardahan Belediyesi'ne ait iki taziye çadırının vatandaşa hizmet vermekte yeterli olmadığını belirtti.

A+A-
Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy, Ardahan Belediyesi'ne ait iki taziye çadırının vatandaşa hizmet vermekte yeterli olmadığını belirterek, "Hayırsever iş adamlarımızın bize taziye çadırı desteğinde bulunmalarını istiyoruz" dedi.
Köksoy, yaptığı açıklamada, Ardahan'da sadece iki taziye çadırı olduğunu, bunların ikisinin de Ardahan Belediyesi'ne ait olduğunu belirterek, vatandaştan gelen talebe karşılık veremediklerini söyledi.
Söz konusu hizmeti, kendisinin göreve gelir gelmez başlattığını ifade eden Köksoy, “Bize ait sadece iki taziye çadırının olması yeterli olmuyor. Eğer hayırsever iş adamlarımız bize destek çıkarsa bu sayıyı 5'e çıkarmak istiyoruz. Bu şekilde çok rahatlarız. Çünkü bir çadır en az 1 hafta cenaze evinde duruyor. Bazen kentte bir günde iki cenaze çıkabiliyor. Hayırsever iş adamlarımızın desteğiyle sayıyı 5'e çıkartabilirsek, belediye olarak rahatlarız. Yeni başlattığımız bu hizmetle, vatandaşımızın mağduriyeti giderilmiş olur” dedi.
Başkan Köksoy, söz konusu destek için hayırsever iş adamlarıyla görüşme yapacağını söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.