1. HABERLER

  2. EĞİTİM | BİLİŞİM | TEKNOLOJİ

  3. AÖF Sonuçları 2 Hafta İçinde Açıklanacak
AÖFden Kayıt Yenileme ÇAĞRISI

AÖF'den Kayıt Yenileme ÇAĞRISI

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakülteleri'nden Yıllık Sistem 2011-2012 Öğretim yılı kayıt yenileme duyurusu yapıldı.

A+A-

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakülteleri'nden Yıllık Sistem 2011-2012 Öğretim yılı kayıt yenileme duyurusu yapıldı.

Açıköğretim Fakültesi Kars Bürosu Müdürü Hüseyin Othan, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu bilgileri verdi:

“Bu duyuru yıllık sistemde eğitim-öğretim yapılan;

  • 1.Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakültelerine kayıtlı öğrencilerin,
  • 2.İktisat ve İşletme Fakültelerinin Lisans Öğrenimine Hazırlık Programında başarılı olan öğrencilerin,
  • 3.İktisat ve İşletme Fakültelerinin Lisans Öğrenimine Hazırlık Programında kayıtlı öğrencilerin sorumlu oldukları dersleri 3. sınıf dersleri ile birlikte almak koşulu ile kayıtları 2011-2012 öğretim yılında fakültelerinin 3. sınıfına aktarılmıştır. Lisans Öğrenimine Hazırlık Programından kayıtları 3.sınıfa aktarılan öğrencilerin,
  • kayıt yenileme işlemlerini kapsamaktadır.

2011-2012 öğretim yılı kayıt yenileme işlemleri;

  • 28 Kasım 2011 tarihinde başlayacak
  • 20 Aralık 2011 tarihi mesai saati bitiminde sona erecektir.
  • Mazeretleri nedeniyle yukarıda belirtilen tarihler arasında kayıtlarını yeniletemeyen öğrenciler 21, 22, 23 Aralık 2011 tarihlerinde kendileri veya bir yakınları vasıtasıyla kayıtlarını yeniletebilirler.
  • 23 Aralık 2011 tarihinden sonra, rapor dahil hiç bir mazeret kabul edilmeyecek ve kayıt yenileme işlemi yapılmayacaktır. Kayıt yenileme süresi kesinlikle uzatılmayacaktır. Belirtilen tarihler arasında her ne sebeple olursa olsun, “Öğretim Gideri” ve “Öğrenci Katkı Payı” ödemelerini yapmayan öğrenciler, 2011-2012 öğretim yılı kayıt yenileme hakkını kaybederler. Ancak bu öğrenciler gelecek öğretim yıllarında kayıtlarını yenileterek öğrenimlerine devam edebilirler.

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Dönemlik-Kredili Merkezi Açıköğretim “Adalet”, “Çağrı Merkezi Hizmetleri”, “Fotoğrafçılık ve Kameramanlık”, “İlahiyat”, “Laborant ve Veteriner Sağlık”, “Tarım”, “Felsefe”, “İngilizce Öğretmenliği”, “Okulöncesi Öğretmenliği”, “Sosyoloji”, “Tarih”, “Türk Dili ve Edebiyatı” önlisans ve lisans programlarında 2011-2012 öğretim yılı Güz Döneminde kayıtlı öğrencilerin ara sınavları 10-11 ARALIK 2011 tarihlerinde yapılacaktır.

Öğrencilerin adreslerine “Sınav Giriş Belgesi” ve “Sınav Sonuç Belgesi” postalanmayacaktır. Öğrenciler “Sınav Giriş Belgesi”ni http://ogrenci.anadolu.edu.tr adresinden TC kimlik numaraları ve şifreleri ile veya AÖF bürolarından sınavdan bir hafta öncesinden başlayarak alabileceklerdir.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.