1. HABERLER

  2. KENT HABERLERİ

  3. Antalya'da Dehşete Düşüren ŞİDDET
Antalya'da Dehşete Düşüren ŞİDDET

Antalya'da Dehşete Düşüren ŞİDDET

Antalya’nın Manavgat İlçesi’nde Facebook’ta Kim daha zeki konusunda tartışan iki arkadaşı tarafından okulda dövülen ve hastaneye kaldırılan 12 yaşındaki G.K.'nın beyin kanamas

A+A-
Antalya’nın Manavgat İlçesi’nde Facebook’ta Kim daha zeki konusunda tartışan iki arkadaşı tarafından okulda dövülen ve hastaneye kaldırılan 12 yaşındaki G.K.'nın beyin kanaması geçirdi. 
 
Edinilen bilgilere  göre olay dün öğle saatlerinde Manavgat İlçesi’nde bulunan İMKB Yatılı Bölge İlköğretim Okulu’nda meydana geldi. Karne almak için okula giden 6’ncı sınıf öğrencisi G.K., okulda birkaç gün önce sosyal paylaşım sitesi Facebook’ta ’Kim daha zeki’ tartışması yaptığı iki kız öğrenci tarafından darp edildi. Okul yönetimi küçük kızın ailesini arayarak kızlarının fenalaştığını söyledi. Hastaneye götürülen küçük kızın beyin kanaması geçirdiği belirlendi.
 
Polis soruşturmasının yanı sıra İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Bilge’nin de soruşturma talimatı verdiği ve okulda da olayla ilgili araştırma yapıldığı belirtildi.
 
Baba Ahmet K., "Okuldan eşimi aramışlar ve kızımızın fenalaşarak hastaneye kaldırıldığını söylemişler. Ben hemen hastaneye gittim. Kızımın bilinci kapalıydı. Yapılan muayenelerin sonunda kızımın başına darbe aldığı ve beyin kanaması geçirdiği ortaya çıktı" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.