1. HABERLER

  2. BDP İl Başkanlığı'nda KÜRTÇE Ders
Anadolu Ajansı'ndan Kars'a ZİYARET

Anadolu Ajansı'ndan Kars'a ZİYARET

Anadolu Ajansı (AA) Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Tek ve beraberindeki heyet, Kars'ı ziyaret ettiler.

A+A-
Anadolu Ajansı (AA) Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Tek ve beraberindeki heyet, Kars’ı ziyaret ettiler.
 
Bazı açılışlara katılmak üzere Erzurum’a gelen AA Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Tek, Yurt Haberleri Müdürü Fatih Ferhat Sürmeli, Haber Daire Başkanı Ömer Dışbudak, AA Erzurum Bölge Müdürü Muhammet İspirli ile Kars’a gelerek A.A Temsilcisi Ercüment Daşdelen’i ziyaret ettiler.
 
Bir süre sohbet havasında geçen ziyaretin ardından AA Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Tek ve beraberindekiler Kaz Evi’ne geçerek yöresel Kars mutfağının vazgeçilmezi olan Kaz eti ve çeşitli yöresel yemeklerden tattılar.
 
Kars mutfağını ve Kaz etini çok beğendiğini belirten Ahmet Tek, “Planlanmış bir programımız olmadığı için Erzurum’da bazı açılışlara katıldıktan sonra Kars’a geçerek sizleri de ziyaret etmek istedik. Kars’a her gelişimde meşhur Kaz etinden tadıyorum. Kars ilimiz gerçekten memleketimizin en güzide illeri içinde tarihi ve turistik dokusuyla yerini almıştır. Kars’taki ajansımızın görevlileriyle bir arada olmaktan da ayrıca mutluluk duyduk.” diye konuştu.

 
Daha Kars’ta şehir turu yapan AA Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Tek ve beraberindekiler Kars Kalesi, Evliya Cami ve Kümbet Cami civarındaki tarihi yerleri gezerek hatıra fotoğrafı çekildiler.
 
Ziyarete; Kars Kuzeydoğu Gazeteciler Cemiyeti Genel Sekreteri Burhan Akyıldırım, Önder Gazetesi Sahibi Cem Daşdelen, AA Sarıkamış Muhabiri Hüseyin Demirci, AA Ardahan muhabiri Günay Nuh da eşlik etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.