1. HABERLER

  2. KÜLTÜR | SANAT | MAGAZİN

  3. İdil Biret ve Öğrencileri Sanatseverleri Mest Etti
Ali Taran ile Ayşe Özyılmazel EVLENDİ

Ali Taran ile Ayşe Özyılmazel EVLENDİ

2011'in sürpriz aşkında ünlü reklamcı Ali Taran ile Ayşe Özyılmazel dün gece evlendi.

A+A-

2011'in sürpriz aşkında ünlü reklamcı Ali Taran ile Ayşe Özyılmazel dün gece evlendi.

Çiftin nikâhı, Samiramis Pekkan’ın Bodrum Göltürkbükü’ndeki evinde kıyıldı. Basın mensuplarının sabah erken saatlerden itibaren kamp kurduğu eve, konuklar akşam saatlerinde gelmeye başladı. Düğün hazırlıkları için seferber olan çiftin dostları, gün boyu eksiklikleri giderip akşam da nikâha katıldılar.

Semiramis Pekkan, Kıvanç Tatlıtuğ, Murat Boz ve sevgilisi Yeliz Sakuçoğlu, Aslı Ekşioğlu, Yalın, Canan Yaka, Ergül-Ergil Tanca ve İzzet Çapa gibi ünlü isimlerin katıldığı yaklaşık 50 kişilik davetli grubunu, Ayşe Özyılmazel’in babası Neco karşıladı. Bodrum Belediyesi nikâh memuru Ümmühan Yurt’un kıydığı nikâhın şahitliklerini Hıncal Uluç ve Necati Akpınar yaptı.

Uluç nikah sonrası, “Neco kızlarını bana güvenerek yaptı. Üçüncüsüne karışmam artık. Çok mutluyum, birbirlerine çok yakıştılar” dedi. Neco ise gazetecilerin “Kızınızın Ali Bey’le evlenmesine ne diyorsunuz?” sorusuna “Daha gemi gelmedi, karşılayamadım” diye yanıt verdi.

Nikâhta Ali Taran, Özyılmazel için üzerinde “Kalp” fotoğrafı bulunan bayrak getirtti. İmzaların atılmasının ardından nikâh töreni konfetilerin fırlatılmasıyla sona erdi. Ali Taran nikâhta beyaz tişört, beyaz pantolon ve siyah ceket, Özyılmazel gelinlik giydi.

Çift, nikâhtan 15 dakika sonra gazetecilere görüntü vermek için villanın kapısına geldi. Ali Taran, “Sizi çok yorduk galiba, kusura bakmayın” dedi. Çift birbirlerini öpüp sarılarak poz verdi.

Semiramis Pekkan, Kıvanç Tatlıtuğ, Murat Boz ve İzzet Çapa gibi ünlülerin katıldığı havuz başındaki partide dostları çifti coşkuyla kutladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.