1. HABERLER

  2. Akyaka Yolunda Kaza: 1 Kişi ÖLDÜ
Akyaka Yolunda Kaza: 1 Kişi ÖLDÜ

Akyaka Yolunda Kaza: 1 Kişi ÖLDÜ

Kars-Akyaka karayolunda meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı.

A+A-
Kars-Akyaka karayolunda meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı.
Edinilen bilgilere göre kaza dün meydana geldi. Hurdacılık yaptıkları öğrenilen 3 kişi özel araçlarıyla Akyaka ilçesine giderken, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kaza yaptılar. Takla atan 36 KC 828 plakalı araçta bulunan 35 yaşındaki 2 çocuk babası Murat Şimşek hayatını kaybetti.
Yaralanan 2 kişi de Kars Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.
Diğer Kaza Haberi..
KARS’TA AKIL ALMAZ KAZA
Kars’ta birbirini sollayan kamyonları görünce paniğe kapılan sürücü direksiyon hakimiyetini kaybedince takla attı. Elektrik direğine çarparak ters dönen araçta bulunan 2’si çocuk 5 kişi yaralandı.
Edinilen bilgilere göre kaza bugün öğlen saatlerinde Kars-Ardahan yolu Mezra köyü mevkiinde meydana geldi. Kars’tan Ardahan istikametine gitmekte olan Mehmet Yayla (58) yönetimindeki 49 D 4616 plakalı özel oto, önünde seyretmekte olan kamyonların birbirini solladığını görünce panikledi. Bir anda direksiyon hakimiyeti kaybolan araç metrelerce sürüklendikten sonra takla atarak şarampole yuvarlandı. Elektrik direğine çarparak ters dönen araçta şans eseri ölen olmadı. Elektrik direğinin kırılmasına bile neden olan araçtan aynı aileden 2’si çocuk 5 kişi, jandarmanın ve köylülerin yardımıyla sağ salim çıkarıldı.
Araç hurdaya dönerken Yayla ailesine ait bütün yiyecek, içecek ve malzemeler sağa-sola savruldu. Plakaları bile okunmayacak hale gelen araçta bulunan yaralılar Jandarmanın da yardımıyla Ambulanslarla Kars Devlet Hastanesi’ne gönderildi.
Sürücü Mehmet Yayla, eşi Ayşe (35), babası Nizamettin (90), oğulları Enes (12) ve Mustafa (8) hastanede tedavi altına alındılar. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
TEDAŞ ekipleri de kaza sonrasında kırılan elektrik direğini ve kopan telleri onarmaya başladı.
Mezra köyünde her yıl onlarca ölümlü ve yaralamalı kazanın olması da köylüleri tedirgin ediyor. Mezralılar, yolun genişletilme çalışmalarının bir an önce tamamlanmasını istediler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.