1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. SUSUZ

  4. Yolcu Otobüs Devrildi: 6 Yaralı
Akrabalarını Kurşun Yağmuruna TUTTU

Akrabalarını Kurşun Yağmuruna TUTTU

Kars'ın Halitpaşa Mahallesi'nde meydana gelen ve silahlarında kullanıldığı kavgada 5 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı.

A+A-

Kars’ın Halitpaşa Mahallesi’nde meydana gelen ve silahlarında kullanıldığı kavgada 5 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı.
Olay bugün saat: 15.00’de merkez Halitpaşa Mahallesi’nde meydana geldi. Akraba oldukları öğrenilen C.D., H.D., M.D. ile N.O., M.O. arasında henüz bilinmeyen bir nedenle kavga çıktı. Taş ve sopaların kullanıldığı kavgada N.O. isimli şahıs silahını kullanarak karşı gruptan 4 kişiyi çeşitli yerlerinden yaraladı. Olaydan sonra kaçmaya çalışan ve inşaatta çalıştığı belirlenen N.O.’yu polis kısa sürede yakaladı.

Yaralılar olay yerine çağrılan ambülânslarla Devlet Hastanesi(ne kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirilirken, Polis ise hastane çevresinde geniş güvenlik önlemi aldı.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.