1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS GÜNDEM

  4. Yaralı Vaşak Kars’ta Tedavi Altına Alındı
AKPliler CHP ve MHPyi Ziyaret ETTİ

AKP'liler CHP ve MHP'yi Ziyaret ETTİ

AKP Kars İl Başkanı Ensar Erdoğdu partililer ile birlikte, CHP ve MHP il başkanlarını makamlarında ziyaret etti.

A+A-

AKP Kars İl Başkanı Ensar Erdoğdu partililer ile birlikte, CHP ve MHP il başkanlarını makamlarında ziyaret etti.

 

AKP Kars İl Başkanı Ensar Erdoğdu partililer ile birlikte, CHP ve MHP il başkanlarını makamlarında ziyaret ederek yeni görevlerinin hayırlı olması dileklerinde bulundu.

AKP İl Başkanı Ensar Erdoğdu beraberindeki Merkez İlçe Başkanı Ahmet Tüzen, Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanı Nevzat Şakiroğlu, Sosyal İşler Başkanı Sevim Arslanoğlu ve bir grup partili ile birlikte CHP Kars İl Başkanı Mustafa Aras'ı makamında ziyaret etti. AKP’lileri CHP İl Başkanı ve yanındakiler parti binası girişinde karşıladı.
Sıcak ortamda geçen ziyaret sonrası AKP’liler, CHP İl Başkanlığı Binası'nda ayrılarak MHP İl Başkanlığı'na geçtiler. AKP İl Başkanı ve beraberindekileri MHP İl Başkanı Muhsin Ağçay ve partililer dışarıda karşıladı. Daha sonra Ağçay'ın odasına geçen AKP İl Başkanı Ensar Erdoğdu ve beraberindekiler. burada bir süre sohbet ettiler. Ortak dileklerin birlik ve beraberlik olduğu ziyaretlerde partililer bir birlerine başarı dileklerinde bulundular.

Ziyaretler ile ilgili açıklama yapan AKP İl Başkanı Ensar Erdoğdu, CHP ve MHP İl Başkanlarının yeni göreve başlamalarından hayırlı olsun dileklerinde bulunmak üzere böyle bir ziyaret gerçekleştirdiklerini söyledi.

Erdoğdu; "CHP ve MHP'nin eski il başkanları partilerinden milletvekili aday adayı olacaklarından istifa etmişlerdi. Her iki partinin başkanları yeni göreve başladı. Biz arkadaşlarımızla birlikte her iki başkanımıza yeni görevlerinin Ülkemize ve Kars'a hayırlı olması dileklerinde bulunduk" dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.