AKPli Vekiller Karslılara Teşekkür Etti

AKP'li Vekiller Karslılara Teşekkür Etti

Seçimden zaferle çıkan AK Parti Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan ve Yunus Kılıç, gösterdikleri ilgiden dolayı Karslılara teşekkür ettiler.

A+A-

Seçimden zaferle çıkan AK Parti Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan ve Yunus Kılıç, gösterdikleri ilgiden dolayı Karslılara teşekkür ettiler.

Basın toplantısında konuşan AK Parti Kars İl Başkanı Av. Ensar Erdoğdu, Karslılara partilerine göstermiş oldukları teveccühten dolayı teşekkür etti.

Erdoğdu; “Dün Türkiye genelinde olduğu gibi ilimizde de bir genel seçim yapıldı. Hep birlikte sandık başına gittik. Halkımız Kars’ımız çok saygı değer bir sonuç ile böyle bir neticeye ulaştı. Bizim için önemli olan bu süreçte kimsenin burnu kanamadan çok güzel bir süreç yaşadık. Her her hangi bir siyasi partinin adayına karalamada bulunmadık. Kendi genel politikalarımızı halka anlatmaya çalıştık. Gelecekte neler yapabileceğimizi geçmişte neler yaptık bunları anlattık halkımıza bu süreçte de başarılı olduğumuza inanıyorum. Kazanan sonuçta Kars olmuştur. Bundan sonraki süreçte AK Parti olarak bütün Kars’ın emrinde olacağız” dedi.

Yunus Kılıç, Kars’a görev yapmak için yola çıkanlardan birisi olduğunu ifade etti.

Kılıç; Çok farklı insanlar, farklı yorumlar yapabilir. Ama önemli olan halkımızın sandıkta verdiği karardır. Bu seçimin Kars’a ve şehrimize, ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Kars kendisi için, geleceği için isabetli bir seçim yapmıştır. Bizde bunun bilinci içerisindeyiz. Amacımız el birliği ile Kars’a yatırımların gelmesi sağlamaktır. Biz verdiğimiz her sözün arkasındayız. Kars’ın geleceği çok güzel olacaktır” şeklinde konuştu.

BASIN ÜZERİNE DÜŞEN GÖREVİ TARAFSIZ BİR ŞEKİLDE YAPTI

Ahmet Arslan, özetle şunları söyledi: “Tabi ki öncelikle biz daha önce de söyledik. Basın önemli, hele yerel basın çok çok önemli gerek görsel gerek yazılı basın bu görevde köprü oldu. Bizlerin projelerini anlatmada öncülük etti. Bu anlamda basın mensuplarına teşekkür ediyorum.AK Parti hükümetleriyle çok şey yapıldı memlekete. Kars’a da çok şey yapıldı. Tabi daha çok şey yapılması geçiyor aklımızdan veya diğer illere göre pastadan daha çok pay almanın yolu. Daha güçlü beklenti vardı. Bizim aklımızdan meclise üçlü gitmek geçiyordu. İlk bunun için üçte üç yapmak adına olağan üstü bir gayret sarf ettik. Kendimizi anlattık partimizi anlattık. Kars için iktidar olacağı belli olan AK Parti aracılığıyla çok daha şey yapmaktı amaç buydu. Biz bu amaç çerçevesinde çalıştık.”

Sandıktan çıkan halk iradesine saygı duyduklarını belirten Ahmet Arslan;” “Ancak bütün bunlara rağmen sandıktan çıkan halk iradesine herkesin saygı duyması gerekiyor. Geçmiş seçimlere göre bir çok etkene rağmen Kars halkı AK Parti iktidarına çok güçlü bir şekilde destek vermiştir. İnşallah memleketimize hizmet edeceğiz. Kars’ımızın çok şey yapılmasına ihtiyacı var. Biz birikimimizle ancak daha da önemlisi teşkilatımızla, belediye başkanlarımızla sizlerle hep diyalog içerisnde olarak Kars’ımız için çok daha iyi şeyleri nasıl yapabiliriz. Bunun gayreti içerisinde olacağız. Bizim bir avantajımız yaklaşık yüzde 50 oy almış bir AK Parti var. Yeni dönemde iktidar olan AK Parti ile birlikte Kars’a çok yapacağız. Bu süreçte biz gecemizi gündüzümüze katacağız. İnşallah bizimde sizin de gönlünüzden geçen çok daha iyi olan marka şehir yapacağız Kars’ı veya bu bölgenin Başkenti yaparak Kars’ı hep birlikte daha iyi yerle götüreceğiz” şeklinde konutlu.

Daha sonra soru cevap şeklinde gecen basın toplantısında Kars’ın genel sorunları ele alındı. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği toplantıda temel dilek seçimlerin sakin geçmesi oldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.