1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. DİGOR

  4. Digor’da Karla Mücadele Devam Ediyor
AKP Karsta Aday Adayı Bolluğu YAŞIYOR

AKP Kars'ta Aday Adayı Bolluğu YAŞIYOR

2011 seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP-AK Parti)'den milletvekili aday adayı olduğunu açıklayan açıklayana. İşte yeni adaylar.

A+A-

2011 seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP-AK Parti)'den milletvekili aday adayı olduğunu açıklayan açıklayana. İşte yeni adaylar.

  • NURAN ÖZYILMAZ ADAY ADAYI

Kaz Yetiştiriciliği ve Irkını Devam Ettirme Derneği Başkanı Nuran Özyılmaz, AK Parti Kars Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı.

Bir bayan olarak ufkunun ve bakış açısının farklı olduğunu belirten Özyılmaz, “İşletmem sayesinde Kars’la dışarı arasında bir köprü oluşturdum. Kars’ı turizm ürünüyle marka yaptım. Bu konuda Kars’a çok emeğim geçti. Derneğimiz sayesinde çok bayana ulaşabildim. Bayan emeğini tanıyorum ve bayanın sesini biliyorum. Karslı olmamın verdiği hazla, Kars’ta ikamet ettim. Bu sokakta büyüdüm, bu sokakta genç ve yaşlı oldum. Çocuklarımı burada büyüttüm. Kars’ı bırakıp gidenlerden değil Kars’a emek veren Karslılardanız. Kars’ın sesini duyurmak, Karslı kadınların sesini duyurmak için AK Partiden milletvekili aday adaylığımı açıklıyorum. Toplumunda bana karşı desteğini ve motivasyonunu gördüğüm için inşallah bir bayan olarak zor olan kapıları açarız” diye konuştu.

  • İSMAİL TURAN ADAY ADAYI

AK Parti’den Milletvekili Aday Adaylığını açıklayan AK Parti Gençlik Kolları eski Başkanı İsmail Turan, Kars’a ve Karslılara hizmet etmek için yola çıktığını söyledi.

32 yaşındaki genç Milletvekili Aday Adayı Turan, “Kars halkı geçmişten bu yana çok mağdur oldu. Mevcut Milletvekillerine ulaşılamaması bu mağduriyette büyük çaplı bir sorun oldu. Geçmiş yıllardan bu güne bakıldığında, kent merkezinden Milletvekili adayının gönderilememesi kötü bir kader olsa gerek. Milletvekili seçilip TBMM’ye giden Milletvekillerinin, Kars’ın sosyal, kültürel ve ekonomik anlamda eksiklerine hiçbirinden haberdar olmaması büyük çaplı bir sıkıtıdır.” dedi.

  • NİHAT UĞURLUEL ADAY ADAYI

Kars Süt Ürünleri Üreticileri Derneği Başkanı Nihat Uğurluel, İl Başkanlığı yardımcılığı görevini yürüttüğü AK Parti’den Aday Adaylığını açıkladı.

Nihat Uğurluel; “1965 yılında Kars’ın Merkeze bağlı Dikme Köyü’nde dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini köyünde Lise öğrenimini de Kars Ticaret Meslek Lisesi’nde tamamladı. Kars Süt Ürünleri Üreticileri Derneği Başkanlığı görevini de yürüten Uğurluel siyaset hayatına AK Parti kurucu üyeliği ile start verdi. Yönetim Kurulu üyeliği, İl Başkan yardımcılığı görevini yürütmekteyken AK Parti Milletvekili Aday Adayı oldu. Uğurluel evi ve 3 çocuk babası.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
4 Yorum