1. HABERLER

  2. POLİTİKA

  3. MHP, 30 'Büyükşehir'den 28'inde AK Parti Adayını Destekleyecek!
AKP Eski İl Başkanı Yeniden Aday OLDU

AKP Eski İl Başkanı Yeniden Aday OLDU

AKP Kars eski İl Başkanı Ramazan Karakelle, 18 Mart'ta gerçekleştirilecek kongrede il başkanlığı için aday olduğunu açıkladı.

A+A-

AKP Kars eski İl Başkanı Ramazan Karakelle, 18 Mart'ta gerçekleştirilecek kongrede il başkanlığı için aday olduğunu açıkladı.

Ramazan Karakelle,18 Mart'ta yapılacak olan kongrede AKP Kars il başkanlığına tekrar aday olduğunu açıkladı. Karakelle, AK Parti'nin Türkiye'yi aydınlık geleceğe taşımak için kurulan bir parti olduğunu belirterek, "Bizler de bu çerçeve içerisinde Kars halkına hizmet etmekten gurur duyduk. 18 Mart'ta ustalık dönemimi yaşayan partimizde Kars il başkanının seçileceği bir kongre var. Bu gün sizler aracılığı ile İl Başkanlığı kongresinde aday olacağımı tüm kamuoyuyla paylaşmak istiyorum." dedi.

CHA'nın haberine göre, Karakelle, tek amacının serhat şehri mübarek Kars'a hizmet olduğunu vurgulayarak, "Biz bu düşüncelerle yola çıktık ve sayın Başbakanımızın tabiri ile durmadan da yolumuza devam ediyoruz. Bizim başarımızın sırrı önce Başbakanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan sonra da teşkilatlarımızdır, partimizin çok kıymetli üyeleridir. Sürekli istişare halinde çalışmalarımızı sürdürdük ve sürdürüyoruz. İl başkanlığı adaylığımıza da partimizin teşkilatlarıyla istişare ederek, birlikte karar verdik. Nasip olur da başkanlığa yeniden gelirsek, sayın Başbakanımızın şahsıma olan güven ve teveccühünü Kars'ın her alanda gelişmesine ve inkişaf etmesine harcayacağız. Adaylığımız, ileri demokrasinin Türkiye'ye yerleşmesi için var gücüyle çalışan Ak Parti'nin, bu vizyon ve misyonuyla doğru orantılıdır. AK Parti Kars İl Kongresi'nin; ülkemize, Karsımıza ve AK Partimize hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum." diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.