1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Polisten Huzur Operasyonu
Ailelere Aylar Sonra İmralıda GÖRÜŞ

Ailelere Aylar Sonra İmralı'da GÖRÜŞ

Uzun süre sonra ilk kez PKK Lideri Abdullah Öcalan ve İmralı'da bulunan mahkumların ailelerine açık görüş için izin verildi.

A+A-

Abdullah Öcalan'ın kardeşi Mehmet Öcalan ve İmralı'da tutuklu Şeyhmus Poyraz ve Barkam Kaymaz'ın yakınları altı ay sonra açık görüş için İmralı'ya gidebildi.

Uzun süre sonra ilk kez PKK Lideri Abdullah Öcalan ve İmralı'da bulunan mahkumların ailelerine açık görüş için izin verildi. İmralı Yüksek Güvenlikli F Tipi Cezaevi'nde bulunan Öcalan'ın kardeşi Mehmet Öcalan, PKK'li Şeyhmus Poyraz'ın kız kardeşi Felek Cızlaşmak ve Barkam Kaymaz'ın annesi Medine Kaymaz İmralı'ya hareket etti.

Aileler gibi avukatlar da görüşme talebinde bulundu ancak izin sadece aileler için çıktı.

Ailelerin ve avukatların görüşme talepleri "gemi arızalı", "hava şartları müsait değil" gibi gerekçelerle sürekli reddediliyordu. Aileler bugün aylar sonra ilk kez yakınlarıyla görüşüyor. Avukatları ise 77 gündür Öcalan'la görüşemiyor. Avukatlar en son 27 Temmuz'da Abdullah Öcalan ile görüşmüştü

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.