1. HABERLER

  2. KÜLTÜR | SANAT | MAGAZİN

  3. Fizy’de En Çok Dinlenen Albüm Açıklandı
Ağaoğlu THYden 5 Milyon $ İSTEMİŞ

Ağaoğlu THY'den 5 Milyon $ İSTEMİŞ

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Türk Hava Yolları'ndan (THY) reklam teklifi aldığını belirterek, bunun için 5 milyon dolar istediğini söyledi.

A+A-

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Türk Hava Yolları’ndan (THY) reklam teklifi aldığını belirterek, bunun için 5 milyon dolar istediğini söyledi.

Kendisine ait özel helikopterle Yalova’ya gelen işadamı Ali Ağaoğlu, yat limanında AK Parti Yalova Milletvekili aday adayı Ali Demirhan tarafından karşılandı.

Vatan'ın haberine göre, daha sonra il merkezindeki bir kafeteryaya geçen Ağaoğlu burada yaptığı açıklamada, reklamlar için biraz fazla para istediğini belirterek şunları söyledi:"En son Türk Hava Yolları reklam teklifinde bulundu. 5 milyon dolar istedim. Reklamdan aldığım parayı eğitime bağışlıyorum. İnşallah iyi bir reklam geliri alır, onunla da Yalova’ya bir okul yaparım. Reklamdan aldığım ilk parayla Yalova’ya okul yapacağım."

Gazetecilerin sorusuna üzerine siyaseti düşünmediğini dile getiren Ağaoğlu, şöyle devam etti: "Hayatımın 4’te 3’ü iş. Siyasetle yakından uzaktan işim yok. İstihdam yaratabiliyorsam bu benim için önemli. Ali Demirhan benim kardeşimdir. O’na destek oluyorum. Ali Demirhan’ın hem Yalova’ya hem de ülkeye katkısı olacağını düşünüyorum. Türkiye’yi geleceğe genç kuşak taşıyacak. İnşallah başarılı olur. Olursa da bu ülkenin bir kazanımı olur."
Ağaoğlu, milletvekili aday adayı Ali Demirhan ile birlikte Yalova Karadenizliler Kültür ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.