Adıyaman'da VAHŞET

Adıyaman'da VAHŞET

Adıyaman'da kamyonu ile çarptığı yayanın ölümüne neden olan kamyonet sürücüsü, daha sonra hayatını kaybeden şahsın sinir krizi geçiren babasını bıçakladı. Kaza sonrası gergin anlar yaş

A+A-
Adıyaman'da kamyonu ile çarptığı yayanın ölümüne neden olan kamyonet sürücüsü, daha sonra hayatını kaybeden şahsın sinir krizi geçiren babasını bıçakladı. Kaza sonrası gergin anlar yaşandı.
 
Edinilen bilgiye göre kaza, Adıyaman-Kahta karayolu üzeri Kuruçay mevkiinde Aslanlar Petrol önünde meydana geldi. İsmail Ş. yönetimindeki 02 FZ 095 plakalı kamyon, Kahta istikametinden Adıyaman Merkez istikametine seyir halindeyken yol güzergahında babası ile birlikte yaya olarak ilerleyen Murat Yalçın'a(30) çarptı. Kaza sonrası Murat Yalçın olay yerinde hayatını kaybederken, olayı gören baba Ali Yalçın(59) kamyon şoförünün üzerine yürüdü. Sinir krizi geçiren babanın bu durumundan ürken kamyon şoförü, baba Ali Yalçın'ı omzundan bıçaklayarak yaraladı. Babayı bıçaklayan kamyon şoförü daha sonra hızla olay yerinden uzaklaştı.
 
Yaralı baba olay yerine gelen ambulansla Adıyaman Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Murat Yalçın'ın cesedi ise yaklaşık 3 saat boyunca yerde cenaze aracının gelmesini bekledi. Cenaze aracının gecikmesi üzerine emniyet ve jandarma ekiplerine tepkilerini dile getiren hayatını kaybeden şahsın yakınları, jandarma ekiplerinin 'ceset üzerinde inceleme yapılması için biraz daha beklememiz gerek' demesi üzerine 5 dakika daha cenaze aracının gelmesini bekledi. Beklenen cenaze aracı bir türlü gelmeyince Yalçın ailesinin yakınları duruma tepki gösterdi. Dakikalar geçtikçe gerilen ortamı güvenlik güçleri sakinleştirilmeye çalıştı.
 
Güvelik güçlerine tanınan 5 dakikalık zaman diliminde cenaze aracı yine gelmeyince, hayatını kaybeden şahsın yakınları bütün uyarılara rağmen cesedi kendi imkanlarıyla, özel bir şirkete ait transite koyarak Adıyaman Devlet Hastanesi morguna kaldırdı.
 
Öte yandan kaza mahallinde bulunan şahsın yakınları sinir krizi geçirirken, kazaya karışan kamyonu yakmak istedi. Güvenlik güçlerinin engel olduğu olay sonrası vatandaşlar bu kez kamyonu taşlamaya başladı.
 
Cesedin morga kaldırılmasıyla birlikte hastaneye akın eden Yalçın ailesi ve yakınları, hastane girişinde gözyaşlarına boğuldu. Acılı aile, burada da sinir krizleri geçirdi. Sinir krizleri geçiren şahsın yakınlarını da yine akrabaları teselli etmeye çalıştı. Yalçın ailesinin bireyleri, birbirlerine sarılarak acılarını ifade ederken, hayatını kaybeden Murat Yalçın'ın ağabeyi olduğu öğrenilen bir kişi acil polikliniği giriş kapısının camını yumruk darbesiyle kırdı. Sakinleşmekte güçlük çeken Yalçın ailesinin bazı yakınları kendilerini acil girişinde yere attı. Yerde gözyaşları içerisinde sinir krizleri geçiren şahıslar, polis ve sağlık ekiplerinin müdahaleleri sonucunda karga tulumba acil servise götürüldü.
 
Kazayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatılırken, kamyon sürücünün jandarma ekipleri tarafından yakalandığı ileri sürüldü.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.