1. HABERLER

  2. 8 Yıllık Kocasını Sevgilisine ÖLDÜRTTÜ
8 Yıllık Kocasını Sevgilisine ÖLDÜRTTÜ

8 Yıllık Kocasını Sevgilisine ÖLDÜRTTÜ

Erzurum'da, 27 yaşındaki Kamile İnan, telefonunu bulup hiç görüşmeden kendisine âşık ettiği gence, 'Ağabeyim' diye tanıttığı eşini öldürttü. İnan ile sevgilisi tutuklanırken, ortada kalan 4 çocuk yuva

A+A-

Erzurum'da, 27 yaşındaki Kamile İnan, telefonunu bulup hiç görüşmeden kendisine âşık ettiği gence, 'Ağabeyim' diye tanıttığı eşini öldürttü. İnan ile sevgilisi tutuklanırken, ortada kalan 4 çocuk yuvaya teslim edildi

Erzurum'da 9 Şubat gecesi öldürülen teknisyenin, korkunç bir aşk cinayetine kurban gittiği ortaya çıktı. Teknisyenin eşinin, uzaktan görüp hoşlandığı gence telefonda kendisini genç kız olarak tanıtıp aşık ettiği ve kocasını da kendisine işkence yapan ağabeyi olarak tanıtarak öldürttüğü belirlendi. Emniyet Müdürlüğü Pasaport Şube Müdürlüğü'nde teknisyen olarak çalışan Recep İnan (30), geçen çarşamba evinde 23 yerinden bıçaklanarak öldürüldü. İnan'ın 27 yaşındaki 4 çocuk annesi eşi Kamile İnan, polise kocasının eve gelen ve borç para isteyen Orhan adındaki arkadaşı tarafından öldürüldüğünü söyledi. Polisin ifadesini aldığı Orhan ise Recep İnan'dan bin 500 lira alacağı olduğunu ancak bu parayı parça parça ödeyerek kapatmaya çalıştığını anlatarak, olay günü eve gitmediğini şahitlerle kanıtladı. Evin yakınlarında beyaz bir mont ve bir çift ayakkabı bulan polis, Kamile İnan'ı çapraz sorguya alınca, genç kadın her şeyi itiraf etti.

BAŞKASININ FOTOĞRAFIYLA...
Genç kadının ifadesine göre, Hakkâri'nin Şemdinli ilçesinden olan Recep ve Kamile İnan, evlendikten sonra Erzurum'a taşındı. Kamile İnan, Şemdinli'ye gittikleri bir gün gördüğü Keşfettin Öveç'e (23) âşık oldu. Telefon numarasını öğrendiği Öveç'i tesadüf gibi arayan İnan, kendisini Aysel adında bekâr bir kız olarak tanıtarak arkadaşlık kurdu. Arkadaşlık kısa sürede telefon aşkına dönüşünce Öveç, yüz yüze görüşmek istedi. Bunun üzerine korkunç planını devreye sokan Kamile İnan, 8 yıllık kocasını ağabeyi gibi tanıtarak, "Ağabeyim beni sürekli dövüyor ve işkence yapıyor. Evden de çıkarmıyor. O nedenle seninle görüşemiyorum" diyerek, güzel bir genç kız fotoğrafı bulup sevgilisine gönderdi. Fotoğrafı gören genç, İnan'a iyice âşık oldu. Telefonda sürekli ağabeyini şikâyet eden İnan, sevgilisini bir araya gelebilmeleri için ağabeyini ortadan kaldırmaları gerektiğine inandırdı. Cinayet için her türlü ayrıntıyı düşünen İnan, sevgilisiyle yüz yüze geldiklerinde gönderdiği fotoğraftaki kişinin kendisi olmadığının ortaya çıkmaması içinde bir yalan uydurdu. Sevgilisine kalp rahatsızlığı bulunduğunu ve komşuya gideceğini söyleyen Kamile İnan, kapıyı Kamile adındaki kız kardeşinin açacağını söyledi. Hakkari'den Erzurum'a gelen Öveç, gerçek yüzünü görmediği için kendisine kapıyı açanın Kamile İnan olduğunu anlamadı. Keşfettin Öveç, yatak odasına uyuyan Recep İnan'ı defalarca bıçaklarken, Kamile İnan ise diğer odada çocuklarını, "Babanız biriyle görüşüyor, dışarı çıkmayın" diyerek engelledi. Sevgilisinin üzerindeki beyaz montu da dikkat çekeceği gerekçesiyle çıkarttıran Kamile İnan, "Ağabeyimin montunu giy" diyerek eşinin montunu giydirdi. Aceleden ayakkabılarını bulamayan Öveç ise ayağına geçirdiği terliklerle kaçtı. Ancak genç kadın suçunu itiraf edince kimliği belirlenen Öveç, Hakkari'ye gitmek için bindiği otobüs Ağrı'dayken yakalandı.

GERÇEKLER KATİLİ BİLE ŞAŞIRTTI
Ağrı'da yakalanıp, Emniyet'e götürülen Keşfettin Öveç, burada sevgilisinin bekâr değil evli, adının Aysel değil Kamile, öldürdüğü adamın da ağabeyi değil kocası olduğunu öğrendi. Recep İnan memleketi Hakkâri'de toprağa verildi. Ortada kalan en büyüğü 7 en küçüğü 1 buçuk yaşındaki 4 çocuk ise çocuk yuvasına teslim edildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.