1. HABERLER

  2. Kars'ta BDP'li Meclis Üyesi TUTUKLANDI
5. Hudut Komutanlığı'nda Asker Konseri

5. Hudut Komutanlığı'nda Asker Konseri

Iğdır 5. Hudut Alay Komutanlığı orkestrası, Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi öğrencilerine konser verdi.

A+A-
Iğdır 5. Hudut Alay Komutanlığı Orkestrası, Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi öğrencilerine konser verdi.
5. Hudut Alayı 1. Hudut Tabur Komutanlığı Boru Trampet Orkestrası, yılsonu etkinlikleri kapsamında, zihinsel engellilere eğitim veren Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi Öğrencilerine okullarında konser vererek gönüllerince eğlenmelerini sağladılar.
Konsere; Tabur Komutanı Piyade Yarbay Yavuz Bali, Piyade Binbaşı Tacettin Yavuz, Piyade Binbaşı Kadir Demir, P. Bçvş. Hacı Bayram Akkaya, P. Bçvş. Tayfun Kılıçaslan, P. Bçvş. Bahri Serin, Mu. Uzm. Çvş. Kemal Erol, Okul Müdürü Suat Vural, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
Tabur Komutanı Piyade Yarbay Yavuz Bali, öğrencilerle tanışmaktan çok mutlu olduğunu, bu tür etkinlikleri zaman zaman tekrarlayarak öğrencileri sevindirmek istediklerini, ayrıca okula her türlü boya badana, tesisat işlerinde yardımcı olabileceklerini söyledi.
Okul Müdürü Suat Vural da, Tabur Komutanı Piyade Yarbay Yavuz Bali ve okuldaki etkinliğe katılan tüm komutanlarla askerlere teşekkür etti.
Öğrenciler subaylarla birlikte bolca halay çekip oynadılar.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.