1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Antalya Büyükşehir Belediyesinden Camilere Tente Ve Bank
4lü Tecavüz DNA Testiyle ÇÖZÜLDÜ

4'lü Tecavüz DNA Testiyle ÇÖZÜLDÜ

Adana'da 15 yaşındaki D.C.'le cinsel ilişkiye girdikleri iddiasıyla yakalanan yaşları 14'le 16 arasında değişen 4 şüphelinin 'ilişkiye girmedik' ifadesi, DNA testiyle çürütüldü.

A+A-

Adana'da 10 ay önce internette tanıştıkları 15 yaşındaki D.C.'nin evine gidip, alkol aldıktan sonra zorla cinsel ilişkiye girdikleri ve daha sonra cep telefonu ile diz üstü bilgisayarını çaldıkları iddiasıyla yakalanan yaşları 14'le 16 arasında değişen 4 şüphelinin 'ilişkiye girmedik' ifadesi, DNA testiyle çürütüldü.

Şüphelilerin sperm örnekleri, tecavüze uğrayan kızın cinsel organından örneklerle uyuşması üzerine cinsel ilişkiye girdikleri saptandı.

Merkez Çukurova İlçesi Huzurevleri mahallesinde bir apartman dairesinde 2 Nisan 2011 günü meydana gelen olayda, D.C. adlı kız ailesi evde yokken internette tanıştığı 4 erkeği akşam saatlerinde evine çağırdı. D.C.'nin daveti üzerine 16 yaşındaki İ.H.U., 15 yaşındaki A.U.K., aynı yaştaki A.K. ile 14 yaşındaki G.K. eve gelip, birlikte alkol aldı. Gecenin ilerleyen saatlerinde 4 kişi, D.C.'yle zorla cinsel ilişkiye girdi. Ardından da alkolün etkisiyle sızan D.C.'nin cep telefonu ve diz üstü bilgisayarı alıp gitti.

Sabah kendine gelen D.C. başına gelenleri ailesine anlattı. Ailenin şikayetçi olması üzerine harekete geçen Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri, İ.H.U., A.U.K., A.K. ile D.K.'yi küçük yaştaki kıza cinsel istismar ve hırsızlık suçlamasıyla gözaltına aldı. Şüpheliler, Çocuk Şube Müdürlüğü'ndeki ifadelerinde "İnternette tanıştık, evde kimse olmadığını söyleyip bizi davet etti. Birlikte alkol aldık, telefon ve bilgisayarı kendisi verdi. İlişkiye de girmedik" diyerek tecavüz suçlamasını kabul etmedi.

İddialar üzerine D.C.'nin cinsel organından ve şüphelilerden sperm örnekleri aldıran polis, tahlile gönderdi. Adliyeye sevk edilen 4 şüpheli tutuksuz yargılanmak üzere serbest kaldı. Emniyet Müdürlüğü Vücut İzi ve Delil Araştırma Laboratuarları'nda DNA testiyle incelenen spermler ile D.C.'den alınan sıvı örneklerinin uyum sağladığı tespit edildi. İlişkiye girmediklerini ileri süren 4 şüphelinin savunmasının doğru olmadığı DNA testi ile kesinleşti. Test sonuçları, soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcılığı'na gönderildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.