1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Mezopotamya Ajansı'na Yasak... Alan Adı Hakkında Erişim Engeli
23 Nisan Provasında Öğretmene Elektrik ŞOKU

23 Nisan Provasında Öğretmene Elektrik ŞOKU

Çanakkale'deki bir ilköğretim okulunda, 23 Nisan provaları sırasında elindeki mikrofon kısa devre yapan öğretmen Leyla Kardaş elektrik akımına kapıldı. Baygınlık geçiren genç öğretmenin sağlık durumun

A+A-

Çanakkale'deki bir ilköğretim okulunda, 23 Nisan provaları sırasında elindeki mikrofon kısa devre yapan öğretmen Leyla Kardaş elektrik akımına kapıldı. Baygınlık geçiren genç öğretmenin sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı.

Çanakkale'deki bir ilköğretim okulunda, halk oyunları ekibinin 23 Nisan provaları için salonu hazırlayan Türkçe öğretmeni 31 yaşındaki Leyla Kardaş, elindeki mikrofonun kısa devre yapması sonucu elektrik akımına kapıldı. Baygınlık geçiren genç öğretmen tedaviye alındı.

Sabah saatlerinde Vali Fahrettin Akkutlu İlköğretim Okulu'nda meydana geldi. Okulun halk oyunları ekibini çalıştıran Türkçe öğretmeni Leyla Kardaş, beraberindeki birkaç öğretmen arkadaşıyla birlikte 23 Nisan provaları için salonu hazırlamaya başladı. Ses düzeniyle ilgili aparatları elektriğe bağlayan genç öğretmen, elindeki mikrofonun kısa devre yapması sonucu akıma kapıldı. Mesai arkadaşlarının şaşkın bakışları arasında yere yığılan öğretmen baygınlık geçirdi.

Genç öğretmene ilk müdahaleyi çok kısa sürede okula ulaşan 112 Acil Servis ekipleri yaptı. Sınıflardan birindeki tıbbi müdahale sonrası Kardaş, ambulansla Çanakkale Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedaviye alındı. Okulda görevli öğretmen ve idareciler Kardaş'ın sağlık durumu hakkında bilgi almak için hastaneye akın etti. Genç öğretmenin sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı.
Okul Müdürü Bülent Sunal, "Öğretmen arkadaşımız, bu sabah 23 Nisan provası nedeniyle okulun salonunda hazırlık yapıyordu. Öğrenciler henüz salona alınmamıştı. 7'inci sınıfların Türkçe dersine giren öğretmenimiz, ses düzeni ile ilgili aparatları elektriğe bağladığında elinde tuttuğu mikrofonun kısa devre yapması sonucu akıma kapılmış. Hepimiz çok üzüldük ama sağlık durumunun iyi olması teselli kaynağımız" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.