1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kapadokya'da Muhteşem Gün Batımı
15 Yaşında Banka SOYDU

15 Yaşında Banka SOYDU

Fatih'te bir banka şubesi soyuldu. Soyguncunun 15 yaşında olduğu ve kuru sıkıdan bozma bir tabanca kullandığı öğrenildi.

A+A-
Fatih'te bir banka şubesi soyuldu. Soyguncunun 15 yaşında olduğu ve kuru sıkıdan bozma bir tabanca kullandığı öğrenildi.
 
Unkapanı İMÇ Blokları'nda bulunan bir banka şubesine gelen 15 yaşındaki M.T, elindeki silahla bankanın güvenlik görevlisini etkisiz hale getirdi. Daha sonra, vezneden 40 bin TL ve 20 bin dolar alan soyguncu, yaya olarak olay yerinden uzaklaştı.
 
Güven timlerince Küçükpazar'da yakalandığı belirtilen M.T'nin olayda kullandığı silahın, kuru sıkıdan bozma bir tabanca olduğu öğrenildi.
 
Bu arada, basın mensuplarına soygunun nasıl gerçekleştiğini anlatan olayın görgü tanıklarından Serkan Karabay, soyguncunun önce güvenlik görevlisine silahı doğrulttuğunu belirterek, şunları söyledi:
 
''Görevlinin de silahını aldı. Kendi silahını bankada işlem yapan bir kadına doğrulttu. Daha sonra güvenlik görevlisine silahı dayadı ve vezneye kadar gittiler. Soyguncu cebindeki poşeti çıkardı, vezne memuruna 'paraları doldur' dedi. Sonra da hızlı bir şekilde bankadan yaya olarak kaçtı''

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.