1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KAĞIZMAN

  4. Kağızman’da “Hayatta Bende Varım” Projesi
14 Yaşındaki Kızı Zorla KAÇIRDILAR

14 Yaşındaki Kızı Zorla KAÇIRDILAR

Kars Kağızman Hazinedar Mahallesinde ikamet eden 6 çocuk babası 52 yaşındaki Hüseyin Demir, 14 yaşındaki kızının, Akçay Köyünde oturan bir genç tarafından zorla kaçırıldığını öne sürerek şikayetçi

A+A-
Kars Kağızman Hazinedar Mahallesinde ikamet eden 6 çocuk babası 52 yaşındaki Hüseyin Demir, 14 yaşındaki kızının, Akçay Köyünde oturan bir genç tarafından zorla kaçırıldığını öne sürerek şikayetçi oldu.
 
Demir, kızını kaçıran gencin yakınlarının kendisini telefonla aradıklarını ve kızının evlenmesine izin vermesini istediklerini ifade etti.
 
Demir, “Kızımın kaybolduğunun hemen sonrası cep telefonumla beni arayan tanımadığım bir kişi “Kızınızı bizim çocuğumuz getirdi. Onları evlendirelim şikayetçi olmayın” dedi. Ben de kızımın henüz 14 yaşında olduğunu ve evlenmesini istemediğimi söyledim. Bunun üzerine bu kişi bana “Bize gelen geri gitmez, o bizim namusumuzdur. Bize gelen ancak kefeniyle çıkar ve şikayetçi olursan sen sonunu düşün” diyerek tehdit ettiler. Ben kızımı istiyorum lütfen yardım edin” dedi.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.