1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Çapa Mezunları Malatya’da Buluştu
14 Yaşındaki Çocuk Babasını ÖLDÜRDÜ

14 Yaşındaki Çocuk Babasını ÖLDÜRDÜ

Bursa'da, 14 yaşındaki A.K., eve geç geldiği tartıştığı babası 43 yaşındaki Feridun K.'ya bıçakla saldırdı.

A+A-

Bursa'da, 14 yaşındaki A.K., eve geç geldiği tartıştığı babası 43 yaşındaki Feridun K.'ya bıçakla saldırdı.

Biri kalbine isabet eden 4 bıçak darbesiyle ağır yaralanan Feridun K., hastanede yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Gözaltına alınan A.K. Çocuk Şubesi’ne teslim edildi.

Olay dün merkez Osmangazi İlçesi Adnan Menderes Mahallesi Akgün Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre, erkek arkadaşıyla gezmeye giden A.K., saat 19.30 sıralarında eve geldi. Özel bir şirkette işçi olarak çalışan Feridun K., eşi 40 yaşındaki Gülten K.'ye kızının neden eve geç geldiğini sordu, ardından da kızına tepki gösterdi. İlköğretimi bitirdikten sonra okula devam etmeyen A.K. ile babası Feridun K. arasında çıkan tartışma büyüdü. Öfkelenip mutfaktan bıçak alan A.K., bunu babasına peşpeşe sapladı. A.K. ardından bıçağı fırlatıp eveden koşarak kaçtı.

Biri kalbine isabet eden 4 bıçak darbesiyle kanlar içinde yerde kalan Feridun K. ise eşi Gülten K.'nın ihbarıyla eve gelen 112 Acil Servis ekibinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Çok kan kaybeden Feridun K., burada yapılan tüm müdahalelere rağmen bu sabaha karşı yaşamını yitirdi.

Olayın ardından kaçan A.K. ise polis tarafından evinin yakınlarında yakalanıp gözaltına alındı. Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edilen A.K., ifadesinin ardından Adliye'ye sevk edilecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.