1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kağıt Fabrikasında Yangın
Ygmde Ayın Gönüllüsü Ödüllendirilecek

Ygm'de Ayın Gönüllüsü Ödüllendirilecek

Yenişehir Gençlik Merkezi her ay bir gönüllüsünü ödüllendirecek.

A+A-

- Yenişehir Gençlik Merkezi her ay bir gönüllüsünü ödüllendirecek.

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğüne bağlı Yenişehir Gençlik Merkezi gönüllü üyeleri arasında yeni bir uygulama başlatarak, en çok gayret sarf eden ve YGM'ye üye kazandıran bir üyeyi seçip, ödüllendirecek.

Kasım ayında gerek YGM'ye kazandırdığı üyeler, gerekse etkinliklere katılım ve çalışmalarındaki başarısı nedeniyle Kasım ayının gönüllüsü Bakır Aslan seçildi. YGM de düzenlenen gönüllülerin katıldığı toplantıda madalyasını alan gönüllü genci arkadaşları da tebrik etti. Yenişehir Gençlik Merkezi Müdürü Abdullah Canbeyli, “Gençlik Merkezleri aslında gençlerin evi. Bu açıdan yola çıkarak hep bizimle olan ve çalışmalarımıza katılarak bize yardımcı olan gençlerimizi ödüllendirmek üzere yeni uygulama başlattık. Amacımız bu gençlerimizi onure etmek . Bu uygulama her ay devam edecek” dedi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız ise şöyle konuştu:

“Amacı Gençler ve gençlik olan gençlik merkezlerimiz bilindiği üzere güzel çalışmalara imza atıyor. Burada çalışanlarla beraber görev alan gönüllü gençlerimiz var. Bu gençlerimizi ufak çaplı da olsa çalışmaların dan dolayı ödüllendirmek doğru bir hareket.Gençlerimiz en güzeline layık.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.