1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. SELİM

  4. Kar Üstünde Cirit Gösterisi Nefes Kesti
Yaralı Yavru Kurt ve Tavşan Tedavi Altına Alındı

Yaralı Yavru Kurt ve Tavşan Tedavi Altına Alındı

Iğdır ve Ardahan'da yaralı halde bulunan yavru kurt ile yaralı tavşan, Kars'ta tedavi altına alındı.

A+A-

Iğdır ve Ardahan'da yaralı halde vatandaşlar tarafından bulunan yavru kurt ile yaralı tavşan, Kars'ta tedavi altına alındı.

YAVRU KURT

Iğdır'da kırsal alanda vatandaşlar tarafından yaralı halde bulunan yavru kurt, Doğa Koruma Milli Parklar (DKMP) Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. DKMP ekipleri yavru kurdun karnını doyurduktan sonra tedavisi için Kars Kafkas Üniversitesi (KAÜ) Yaban Hayvanı Kurtarma ve Rehabilitasyon Merkezine götürdüler. 1 aylık yavru kurt burada tedavi altına alındı. Kurdun tedavisinin ardından tabiata yeniden kazandırılacağı belirtildi.

OTOMOBİL ÇARPAN TAVŞAN

Ardahan'da da otomobilin çarpması sonucu yaralı halde bulunan tavşan Kafkas Üniversitesi Yaban Hayvanı Kurtarma ve Rehabilitasyon Merkezine getirildi. Arka sol ayağında parçalı kırık ve iç kanama şüphesi bulunan tavşanı KAÜ Yaban Hayvanı Kurtarma ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Doç.Dr. Metin Öğün ameliyata aldı.

Tavşanın tedavisinin ardından tabiata yeniden kazandırılacağı kaydedildi.

Yaralı Yavru Kurt ve Tavşan Tedavi Altına Alındı

Yaralı Yavru Kurt ve Tavşan Tedavi Altına Alındı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler