1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. 'Obur', Patlayıcılara Geçit Vermiyor
Vali Rahmi Doğan’dan Basın Açıklaması

Vali Rahmi Doğan’dan Basın Açıklaması

Kars Valisi Rahmi Doğan, son günlerde bazı basın yayın organlarında hakkında çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirterek tepki gösterdi.

A+A-

Kars Valisi Rahmi Doğan, son günlerde bazı basın yayın organlarında hakkında çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirterek tepki gösterdi.

Vali Rahmi Doğan, makamında düzenlendiği basın toplantısında, bazı basın yayın organlarında, “Eski bir vali hikayesi” başlı altında verilen haberin şahsına yönelik, şahsını yıpratmaya yönelik asılsız bir haber olduğunu söyledi.

Kars Valisi Rahmi Doğan, “Dün bir yazı yayınlandı bazı basın yayın organlarında, “Eski bir vali hikayesi” başlığı altında, tamamen açık ve net bir şekilde şahsıma yönelik yazı olduğu için bu yazıya ilişkin bir takım açıklamalarda bulunacağım. Kars kamuoyunu da bu şekilde bilgilendireceğim. Kars kamuoyuna öncelikle şunu söylemek isterim. Kars’a hizmet edenlere insanlara sahip çıkmadıkları takdirde, Kars’a hizmet beklemeleri de mümkün değil” dedi.

“Misafirlerini ağırladığını adına kesilmiş faturalarla belgeledi”

Basın açıklamasında yanında getirdiği ve Rahmi Doğan, adına kesilmiş faturaları basın mensuplarına gösteren Vali Doğan, “Bu yazıda bir takım iddialar var. Bu iddialardan sadece rahatsız olduğum birisiyle ilgili açıklama yağacağım. Ben bu haberle ilgili, hem bu haberi yapan şahısla ilgili hem de sosyal medyada bunu paylaşan kişilerle ilgili avukatımı çağırdım. Bunlarla ilgili de dava açacağım. Buradaki iddia nedir? “Vali gelen, giden misafirlerini ve şahsi harcamalarını kendisi devletin kasasından yiyor” hesabı iddiası var. Bu tamamen alçakça bir iddiadır. İşte burada faturalar hem bütün konuk ve misafirlerimin giderlerini kendi cebimden karşılamışım, işte faturaları, faturaların hepsi Rahmi Doğan adına kesilmiştir” dedi.

“Devletin parasını kimseye yedirtmeyiz”

Farklı plan ve programları olanların kendisi Kars’a olduğu sürece bunları hayata geçiremeyeceklerine dikkat çeken Vali Rahmi Doğan, “Biz devletin parasını kimseye yedirmeyiz. Birileri devletin parasını çalmayı hesap ediyorsa da ben buradayken, buna müsaade etmem. Ne zaman ki beni gönderirler buradan ben giderim. Ondan sonra planları, programlarını da ona göre yapsınlar. Ben burada oluğum müddetçe bu ve benzer şebekelerin hiç birisine müsaade etmem” şeklinde tepki gösterdi.

Yanında getirdiği faturaları ve belgeleri basın mensuplarına gösteren Vali Rahmi Doğan, avukatı aracılığıyla haberi yapan kişileri mahkemeye verdireceğini kaydetti.

Vali Rahmi Doğan, Kars’a ilk geldiğinde sık sık kullandığı, “Tüyü bitmemiş yetimin hakkını kimseye yedirmem” sözünün de arkasında olduğunu vurguladı.

Vali Rahmi Doğan, makamına çağırdığı avukatı vasıtasıyla hakkında asılsız haber yapan kişileri hakkında savcılığa şikayette bulunması talimatını verdi.

Vali Rahmi Doğan’dan Basın Açıklaması

Vali Rahmi Doğan’dan Basın Açıklaması

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler